Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Kvinder shopper mere online

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 12 februar 2015 kl. 10:25 af: Freja Thorbech

De danske kvinder er blevet glade for at handle online. Det oplever man bl.a. hos en netbutik, der ellers kun sælger varer til mænd.

De danske kvinder klikker sig i langt højere grad end tidligere til varer online.

Hvor det tidligere især var mændene, der benyttede sig af muligheden for at smide varer i den virtuelle kurv hjemme fra sofaen, følger kvinder nu efter. I 2014 handlede kvinderne for første gang ligeså meget på nettet som mændene. Det viser den seneste offentliggørelse fra Danmarks Statistik over danskernes indkøbsvaner på nettet.

I 2014 handlede 78 procent af både mænd og kvinder på nettet. Ser man man blot fire år tilbage var det 65 procent af kvinderne og 70 procent af mændene. 

Køber ind til mændene online

Samme tendens oplever man i netbutikken Trendhim, der siden 2008 har solgt smykker, tasker og accessories til mænd.

De nyeste tal fra netbutikken viser, at hele 56 procent af kunderne er kvinder, og det tal er langt højere end for blot få år siden. Det har fået den danske virksomhed til at ændre kurs i 2015, for det er nemlig ikke nødvendigvis de samme varer, som mænd og kvinder falder for, selvom alle produkterne kun er til mænd.

- Vi sælger udelukkende varer til mænd. Det har altid været dem vi taler til i vores kommunikation, men tiderne har fuldstændig ændret sig de seneste år. Kvinderne køber mere og mere hos os, så meget, at de nu har overhalet mændene indenom, siger Sebastian Petersen, der er medejer af Trendhim.dk, i en udtalelse.

Trendhim.dk har eksisteret siden 2008. Virksomheden regner med at runde en tocifret millionomsætning i år og beskæftiger 4 fuldtidsmedarbejdere og en række deltidsansatte.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD