Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kvickly-boss venter med udrulning af spisesteder

Foto: detailfolk.dk



Wednesday den 28 August 2019 kl. 10:28 - Kilde: Fødevarewatch

Lige nu er Kvickly et sted midt imellem den gamle og nye verden, lyder det fra kædechef, som sætter kursen for satsningen på convenience.

Én ting er sikkert: Ligesom det fleste andre supermarkeder satser Kvickly på nemme måltidsløsninger.

Men indtil videre bliver det ikke til deciderede spisesteder i butikkerne, som der ellers har været tale om. Det siger kædedirektør Allan Kristoffersen i et interview med Fødevarewatch.

- Der er helt klart nogle lag før det. Næste lag er, at kunderne ved, hvad de kan gå ned og købe hos os og tage hjem og varme, eller vi har varmet det for dem, siger han.

Ifølge Allan Kristoffersen er Kvickly lige nu et sted mellem den gamle verden og en ny verden, hvor de nemme convenience-løsninger har overtaget fokus fra de fødevarer, kunderne selv skal hjem og tilberede fra bunden.

I sidste uge kom det frem, at Kvickly har kurs mod et sjældent overskud. Det er kun sket en enkelt gang siden starten i 1961 - nemlig i 2015.

LÆS OGSÅ: Kvickly har kurs mod yderst sjældent overskud

 

Læs hele artiklen på Fødevarewatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD