Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Kriseramt bagerkæde bliver overtaget af storebror

Foto: Langenæs Bageriets profil på Instagram
Tirsdag den 26 juni 2018 kl. 09:20 - Kilde: Århus Stiftstidende

Efter at have tabt penge i flere år bliver populær bagerkæde overtaget af Lagkagehuset. - Det er en vemodig dag, siger ejer.

Langenæs Bageriet, som har seks jyske butikker, bliver indlemmet i Lagkagehuset, fortæller ejerne til Århus Stiftstidende.

Det sker efter en periode med økonomiske vanskeligheder for Langenæs Bageriet, som tidligere på måneden kunne fremvise et underskud på 5,7 mio. kroner for 2017 og en drænet egenkapital på minus 7,2 mio.

- Det er en vemodig dag. Men på den anden side må jeg sige, at det også er en dag, hvor vi åbner døre, siger Michael Spottag, direktør og stifter, til TV2 Østjylland.

Spottag-familien startede Langenæs Bageriet tilbage i 1960’erne i Aarhus. Michael Spottag blev en del af forretningen i 1984.

Ejerne bliver

Trods overtagelsen forlader Michael Spottag ikke livsværket. Sammen med sin kone indgår han i Lagkagehusets planer for fremtiden.

- Det er et helt klart ønske at fastholde de mange stærke kompetencer, der i dag er i Langenæs Bageriet, herunder det meget dygtige ægtepar Michael og Mitzi Spottag, som igennem årtier har drevet forretningen, siger direktøren i Lagkagehuset, John Amund Tønnes, til Århus Stiftstidende.

- De forbliver begge to i ledende stillinger. I løbet af efterårsmånederne vil butikkerne få et nyt udtryk, men det bliver en glidende overgang, da vi gerne vil fastholde en række af Langenæs Bageriets kvaliteter i forandringen, fortsætter han.

Med overtagelsen kommer Lagkagehuset op på 84 danske butikker.

LÆS OGSÅ: Emmerys gør tidligere Netto-profil til topchef

Læs hele artiklen på Århus Stiftstidende


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD