Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Konkursramt cykelkæde kritiseres for bevidst fusk

Arkivfoto. Cyklerne er ikke fra Cykelbanditten
Foto: detailfolk.dkFredag den 25 september 2015 kl. 08:28 - Kilde: Finans - 0

Kunder er stærkt utilfredse med, at cykelkæden Cykelbanditten solgte billige cykler på nettet lige op til konkurs-meldingen. For nogle fik aldrig mulighed for at hente cyklerne i butikkerne.

Den københavnske cykelkæde Cykelbanditten har de seneste uger kørt kampagner med 40 procents rabat på deres cykler lige op til konkurs-meldingen tidligere på ugen. 

Men utilfredse kunder kritiserer nu cykelkæden for at spekulere i, at der var en konkurs op over, hvorfor nogle kunder aldrig fik mulighed for at hente deres købte cykler i en af Cykelbandittens tre butikker i København.

- Den kampagne er kun sat i værk for at hive et underskud hjem, inden de melder konkurs. Hilsen en meget bitter kunde, nu uden cykel, skriver en kunder for eksempel på Cykelbandittens Facebook-side.

Det skriver erhvervsmagasinet Finans.

Advokat: Ikke ulovligt

- Alle kreditorer står lige for loven, og der er ikke nogen, der kan få deres penge eller cykler. Har du for eksempel købt din cykel om tirsdagen, og kæden bliver meldt konkurs om onsdagen, kan du ikke hente din cykel om torsdagen, siger advokat Carl Nielsen fra Justitia Advokater til Finans.

Han vurderer, at Cykelbanditten har vidst, at cykelkæden stod over for en konkurs, da kæden satte gang i et stort udsalg på nettet.

- Man ved jo godt, om der er en konkurs på vej lige rundt om hjørnet, siger Carl Nielsen og forklarer til Finans, at det ikke er ulovligt at sætte en større udsalgskampagne i gang lige op til en konkursbegæring.

Lover hurtig løsning

Som detailfolk.dk har omtalt, skrev Cykelbanditten tidligere på ugen, at 'der arbejdes på at finde en løsning, så alle kunder, der har bestilt og betalt for varer hos Cykelbanditten, kan få udleveret deres varer. Løsningen bør være på plads den 24.9.2015, hvorefter alle kunder vil blive kontaktet enkeltvis'.

Iværksætter-brødrene Jacob og Daniel Guldager åbnede Cykelbanditten ApS i 2008. Den for folk i København kendte cykelkæde har indtil nu haft tre butikker i hovedstaden, men var presset, da kæden ifølge det sidste offentliggjorte regnskab kom ud af 2014 med et underskud på 750.000 kroner.

Cykelbanditten er kendt for, at kunderne kan sætte deres personlige præg på deres cykel.

LÆS MERE I: Kendt cykelkæde er gået konkurs

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD