Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Kendte investorer skyder millioner i Biva

Foto: detailfolk.dkFredag den 31 marts 2017 kl. 11:21 af: Kristian Holgersen

Møbelkæden Biva får nu en massiv penge-indsprøjtning fra to kendte investorer, som kan se et stort potentiale i virksomheden.

To kendte erhvervsfolk investerer nu et tocifret millionbeløb i møbelkæden Biva, som er tilbage på markedet efter en konkurs i 2013.

Det skriver Biva i en pressemeddelelse.

De to kendte ansigter er stifteren af Stylepit, Christian Bjerre Kusk, og Jimmy Maymann, som tidligere har været administrerende direktør for netavisen Huffington Post. Deres pengeindsprøjtning skal gøre Biva førende på markedet.

- Vi er stolte af at byde så kompetente profiler velkommen ombord i Biva 2.0, som i modsætning til det gamle Biva er et online møbelhus med flagskibsbutikker i Aalborg, Fredericia og København, siger Jesper Jørgensen i pressemeddelelsen. Han er administrerende direktør i Biva.

- Vi får nu skudt et tocifret millionbeløb ind i virksomheden, som kan hjælpe os med at blive Danmarks førende online møbelhus, fortsætter han.

Bliver bestyrelsesformand

Udover at investere penge i møbelkæden, så bliver Jimmy Maymann også indsat som bestyrelsesformand.

- Biva har de seneste år undergået en transformation fra old school butiksvirksomhed til at træde ind på den online scene. Den rejse har Jesper og Rune (stifterne af det nye Biva, red.) taget første skridt på, men som jeg ser det, er det kun begyndelsen, siger Jimmy Maymann i pressemeddelelsen.

- Der et stort potentiale for med en fokuseret omnichannel strategi at gøre virksomheden skalérbar. Derfor går jeg nu ind i Biva, ikke kun med kapital men også med en del af min tid, siger den nye bestyrelsesformand i pressemeddelelsen.

Store ambitioner

Biva gik konkurs i 2013, men året efter blev møbelkæden ført videre af et nyt hold med Jesper Jørgensen og Rune Furbo i spidsen. De to gik efter at genskabe en moderne version af møbelkæden.

- Både Rune og jeg elsker møbler og elsker Biva. Vi havde begge været der i mange år, så det lå til højrebenet at tænke den vej. Vi var meget engagerede i det tidligere Biva og blandede os i alt, hvad vi kunne komme til og har set en masse ting, som blev gjort forkert. Derfor mente vi også, at vi havde ballasten til at gøre det rigtigt, sagde Jesper Jørgensen dengang til Detailfolk.dk

Allerede dengang var ambitionerne store.

- Visionen for firmaet er at blive Skandinaviens største online møbelhandel. Og det skal vi gerne inden for fem år, sagde Jesper Jørgensen.

LÆS OGSÅ: Kunderne klager: Venter længe på Biva-møblerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD