Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Kæmpe Netto æder Føtex

Foto: detailfolk.dkMandag den 11 februar 2013 kl. 11:00 af: Mette Winkler - 0

Discountgennembruddet fortsætter. 1000m2 kommer Netto til at overtage til en enkelt butik. Det er halvanden gang større end en normal discountbutik.

Krisen har for alvor givet discountbutikkerne medvind. Danskernes discountgen har sat sig igennem og overskygger behovet for kvalitet og mange valgmuligheder.

Det tager Dansk Supermarked konsekvensen af og sætter fuldt blus under Nettos kedler. Og selv om Per Bank for få måneder siden proklamerede i Børsen, at Føtex og Bilka også skulle løftes til internationale standarder, så må Føtex i Holstebro nu alligevel lade livet til fordel for en Netto i hidtil uset størrelse.

LÆS OGSÅ: Føtex lukker butikker

Spritny kæmpe Netto åbner i stedet for skrantende Føtex

Først skal de 1000 kvadratmeter dog gennemgå omfattende renovering.

- Netto er danskernes foretrukne discountkæde, og vi tror og håber, at kunderne også vil tage den nye butik til sig. Vi er ved at lægge sidste hånd på tegningerne over butikken, og det kribler i os for at åbne, siger landedirektør i Netto, Jeppe Dahl Jeppesen.

Der har ligget en Føtex siden 1966, men 

- Sådan som bybilledet har ændret sig, passer lokaler og parkeringsforhold i dag bedre til en Netto, skriver Dansk Supermarked koncernen i en pressemeddelelse.

Varehuset står alligevel over for en større renovering, og de senere år har Føtex oplevet faldende kundestrøm og driftsmæssigt svigtende resultater, skriver koncernen.

Føtex kan muligvis genopstå

Selv om Føtex lægges i graven i Holstebro midt i maj, er det ikke nødvendigvis et endegyldigt farvel til Føtex i Holstebro. Salgsdirektør Jesper Due er på udkig efter en alternativ lokalitet i byen, der kan give anledning til Føtex' genopstandelse.

- Når vi kigger på bygningerne og arealet omkring varehuset på Vestergade, er det klart mere velegnet til en moderne Netto end til en føtex. Men vi vurderer fortsat, at der er et marked for Føtex i Holstebro, så vi er fra Dansk Supermarkeds side gået i gang med at lede efter en mere egnet lokalitet for en ny føtex i Holstebro, siger Jesper Due.

LÆS OGSÅ: Føtex kaster sig ind i discountkrigen

Dansk Supermarked arbejder på at tilbyde de ca. 120 medarbejdere i Føtex ansættelse i koncernens øvrige forretninger i området.

Netto forventes at åbne på adressen i september eller oktober i år.Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD