Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Dagens retail-ligning: VM = UX+UI IRL"

- Stine Grubbe, Rådgiver og Foredragsholder
Læs bloggen her

Hurtigt voksende fastfood-kæde lukker helt ned

Arkivfoto: Colourbox
Tirsdag den 1 oktober 2019 kl. 10:12 af: Kristian Holgersen

På godt et år gik dansk fastfood-kæde fra en til fem restauranter. Men nu dropper stifteren projektet - økonomien halter.

Den københavnske fastfood-kæde MyPoké lukker ned. Sådan lyder meldingen fra stifter Søren Sehested i et opslag på Facebook.

I starten af 2018 åbnede han sin første restaurant på Frederiksberg, og allerede et års tid efter var MyPoké oppe på at have fem styks i København.

Restauranterne serverede den hawaiiansk-japanske ret poké, som gennem de seneste år er blevet meget populær. Den kommer gerne i en skål med ris, fisk og grøntsager som de bærende elementer.

- Det har vist sig for svært for mig at gøre det til en god forretning uden at blive nødt til at slække på kvaliteten, skriver Søren Sehested på Facebook.

- Jeg er på mange måder mega stolt over det som vi har skabt. Et brand, et koncept, som selv i sine spæde skridt hurtigt er blevet kendt for kvalitet, fortsætter han.

Selskabet bag kæden - MyPoké ApS - nåede at offentliggøre to årsregnskaber. For 2018 lyder tabet på 8,5 millioner kroner, mens der året før stod minus 1,5 millioner kroner på bundlinjen.

Ifølge LinkedIn er Søren Sehested tandlæge og står som stifter af den nye virksomhed Tandlægerne ved Storkespringvandet.

- Jeg tror, at læren for mig i denne omgang kan findes i ordsproget: “Skomager bliv ved din læst," skriver han på Facebook.

LÆS OGSÅ: Transformation giver dansk fastfood-kæde blod på tandenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD