Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Her er Danmarks bedste shoppingcenter 2013

Foto: Niels Malling



Årets vindere:

Danmarks bedste shoppingcenter 2013 (mindre end 25.000 kvadratmeter)
Metropol

Danmarks bedste shoppingcenter 2013 (større end 25.0000 kvadratmeter)
Bruun's Galleri

Danmarks hyggeligste shoppingcenter 2013
Rødovre Centrum

Danmarks flotteste storcenter 2013
Bryggen

Shoppingcentret med Danmarks bedste service 2013
Bruun's Galleri

Shoppingcentret med Danmarks bedste aktiviteter 2013
Kolding Storcenter

Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder
Ro's Torv

Shoppingcentret med Danmarks bedste P-forhold
Randers Storcenter

Friday den 25 October 2013 kl. 08:21 af: Freja Thorbech

Den danske centerbranche var torsdag samlet for at kåre Danmarks bedste shoppingcenter inden for flere kategorier. Se vinderne her.

Vil man et smut forbi Danmarks bedste shoppingcenter, skal man lægge vejen forbi Aarhus eller Hjørring.

Bruun's Galleri og Metropol er nemlig blevet kåret som landets bedste shoppingcentre på henholdsvis over og under 25.000 kvadratmeter. Det skete til et arrangement i Tivoli, hvor cremen af den danske centerbranche var mødt op for at hylde de bedste i branchen.

Arrangementet blev afholdt af Detail-forum, Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) og Institut for Center-Planlægning (ICP). De tre arrangører uddeler prisen til Danmarks bedste shoppingcenter hvert andet år, mens Danmarks bedste handelsby kåres i de mellemliggende år.

De godt 150 fremmødte måtte væbne sig med tålmodighed, inden de to vindere af i hovedkategorien kunne gå på scenen til tonerne af 'We are the champions' og lade sig hylde af kollegerne.

- Det er altid en fornøjelse at modtage en pris, og så er det ekstra godt, når det både er kunderne og en professionel jury, der er med til at bestemme. Kunder og professionelle fagfolk kigger jo på forskellige ting, sagde center manager i Bruun's Galleri Claus Brændgaard til detailfolk.dk efter kåringen.

Et shoppingcenter med sjæl

Juryen begrundende blandt andet valget af Bruun's Galleri således:

- Alle shoppingcentre har en sjæl; i dette tilfælde er det tydeligt, at signalerne er nutidige med kant og målrettede de kundesegmenter, som man klart satser på. Det giver en spændende indkøbsatmosfære og en identitet til centret, som kunderne også sætter pris på.

Om Metropol vurderede juryen:

- På trods af, at dette shoppingcenter blev åbnet samme år, som den økonomiske og finansielle krise startede, er det lykkedes at skabe et helstøbt og attraktivt citycenter, som efter en række velplanlagte omrokeringer af nogle af butikkerne og med en tiltrækning af nogle stærke ankerlejere i dag står stærkt hos forbrugerne i såvel selve provinsbyen som i en betydelig del af oplandet.

Flere kunne gå hjem med priser

Der blev også uddelt priser inden for en række andre kategorier. Her kunne Rødovre Centrum løbe med titlen som Danmarks hyggeligste shoppingcenter, mens Bryggen kunne glæde sig over titlen som Danmarks flotteste (se faktaboksen for alle vinderne). Bruun's Galleri fik dobbelt op på priser og kunne også tage titlen som shoppingcentret med den bedste service med hjem til Århus, og det var noget, der glædede center mangeren.

- Ovenpå krisen er det butikkerne og personalet, der står i første række. Det er motiverende at vinde sådan en pris, og det er en pris, der er nem at forholde sig til, sagde Claus Brændgaard efter prisoverrækkelsen.

Det er ottende gang, at prisen til Danmarks bedste shoppingcenter uddeles. Kåringen sker på baggrund af blandt andet interviews med stamkunder i de deltagende centre og besøg fra den syv mand store jury, der blandt andet består af Per Nyborg fra ICP, Marianne Christensen fra Deas, Claus Tüchsen fra Steen & Strøm, Gitte Rindbøl fra Datea og Thomas Panduro fra Panduro Hobby.

Metropol får nu æren af at repæsentere Danmark ved kåringen af Skandinaviens bedste shoppingcenter 2014, mens Bruun's Galleri repræsenterer Danmark i den samme konkurrence i 2015.

LÆS OGSÅ: Nu skal Danmarks bedste shoppingcenter kåres



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD