Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

´Forbud´ femdobler salg i Netto

Foto: detailfolk.dkMandag den 2 september 2013 kl. 09:10 af: Freja Thorbech

Et rygte, om at EU ville forbyde salg af lakridspiber i Danmark, fik salget af de søde piber til at stige. Netto femdoblede sit salg.

Lakridshungrende danskere fik i sidste uge travlt med at hamstre lakridspiber.

I hvert fald blev piberne revet ned fra hylder i Netto, Føtex og Bilka. Hos Netto alene femdoblede man salget af lakridspiber fra den ene dag til den anden, oplyser Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

- Vi skal nok gøre, hvad vi kan for at sikre, at der ikke bliver udsolgt af lakridspiber i vores butikker. Det duer ikke, danskerne kommer til at mangle, som de gjorde med gær under storkonflikten i 98, siger Nettos landedirektør Jeppe Dahl Jeppesen med et glimt i øjet.

Misforstået forbud

De mange forbrugere, der lagde en ekstra pakke lakridspiber i kurven, blev sat i gang af en misforstået historie i de danske medier. Torsdag forlød det nemlig, at EU ville forbyde salget af lakridspiber i Danmark på grund af ligheden med rigtige tobaksprodukter.

Det var dog, hvad man kan kalde en stramning, idet der ikke var tale om et forbud fra EU, men derimod et ændringsforslag til et direktiv, der skal igennem hele EU-systemet, før det overhovedet kan blive til et forbud. Samtidig står der intet om lakridspiber konkret i det nu meget omtalte ændringsforslag.

- Det er lidt morsomt, at et rygte kan sætte så meget i gang, siger Nettos landedirektør Jeppe Dahl Jeppesen i en udtalelse.

LÆS OGSÅ: Så gamle er Dansk Supermarkeds rabatmærkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD