Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Flying Tiger faretruende tæt på røde tal

Foto: detailfolk.dkFredag den 25 maj 2018 kl. 10:55 af: Kristian Holgersen

Overskuddet styrtdykker hos Flying Tiger Copenhagen, som har brugt 2017 på at forny konceptet. 

Egentlig ser det fænomenalt godt ud, hvis man udelukkende fokuserer på omsætningen hos detailkæden Flying Tiger Copenhagen. Den har med sine 5 milliarder kroner aldrig været større.

Men årsrapporten for 2017 byder ikke på fremgang over hele linjen.

Faktisk er det med nød og næppe, at selskabet bag Flying Tiger Copenhagen - Zebra A/S - kan skrive det samlede resultat ind i regnskabet med sort blæk.

Overskuddet efter skat lyder på bare 4,1 millioner kroner. I 2016 var det oppe på 82 millioner, mens det i 2015 ramte 210 millioner.

- Det har aldrig været nogen hemmelighed, at 2017 var et år præget forandring hos Flying Tiger Copenhagen, siger administrerende direktør, Mette Maix, i en pressemeddelelse

- Vi er nået et godt stykke, men er ikke helt kommet i mål. Naturligvis er der plads til forbedring med hensyn til profit, men jeg er glad for, at vores nye fokus og ambitiøse ekspansion allerede har givet resultater, fortsætter hun.

Med den nye strategi vil Flying Tiger Copenhagen vende tilbage til rødderne. Mette Maix har blandt andet gjort op med “fjollede” og “dyre” varer, som der var kommet flere af i butikkerne under forgængeren, har hun fortalt Berlingske Business.

Gamle butikker taber niveau

I 2017 åbnede Flying Tiger Copenhagen 123 nye butikker over hele verden, og det har trukket omsætningen op på rekordniveau. Men blandt de gamle butikker faldt like-for-like-salget med 1,3 procent.

Det skriver Finans.

- Vi skal både have fokus på nye og eksisterende butikker. Heldigvis kan vi se, at salget i de eksisterende også vokser igen gennem de seneste tre kvartaler. Så vores nye strategi fra efteråret om refokusering på konceptet og en ambitiøs vækstplan begynder at virke, siger Mette Maix til avisen.

LÆS OGSÅ: Topchef: Her er fremtidens TigerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD