Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Fireårig webshop drømmer om 60 butikker

Arkivfoto: Colourbox
Fredag den 26 juli 2019 kl. 09:21 - Kilde: Børsen

Snart åbner dansk webshop sin første fysiske butik. Men direktøren har planer om mange flere - både i Danmark og udlandet.

Mange netbutikker er begyndt at satse på mursten. Det gælder også strikke- og hæklebutikken Hobbii, der slår dørene op til sin første fysiske butik i august, skriver Børsen.

- Cirka 20 procent af al salget af garn og hobbyartikler i Danmark sker online, så det er 80 procent af markedet, som vi ikke får fat i lige nu, siger Jens Reimer Olesen til avisen. Han stiftede Hobbii i 2015.

På længer sigt er planen at “gå massivt ind på detailmarkedet” med otte til 10 danske butikker. I Tyskland, hvor en stor del af kunderne på nettet kommer fra, er der plads til 50 butikker, lyder vurderingen.

Selskabet bag Hobbii - Garnio ApS - har endnu sit første overskud til gode, fremgår det af de foreløbigt tre årsrapporter. Den seneste bundlinje lyder på minus 1,6 millioner kroner for 2017/18. Omsætningen bliver ikke lagt frem.

Den nye butik får adresse i Roskilde.

At netbutikker også åbner fysiske butikker har været en tendens gennem længere tid. Tidligere har Detailfolk talt med en ekspert, der forudsagde, at fysisk tilstedeværelse med tiden bliver nødvendigt for mange pure players - altså forretninger, der udelukkende satser på netttet. 

LÆS OGSÅ: Legekæde åbner første butik i Storkøbenhavn

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD