Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

FDIH dropper populær konference

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 10 januar 2017 kl. 10:36 af: Lise Møller Schilder - 0

I stedet for at afholde sin årlige E-handelskonference har FDIH valgt at starte et nyt samarbejde med en international konferencearrangør.

Netbutikkernes interesseorganisation FDIH har valgt at droppe deres årlige E-handelskonference i 2017 og 2018. Det skriver FDIH i en pressemeddelelse. Beslutningen er truffet, fordi FDIH er blevet tilbudt at indgå i et samarbejde om en anden detailkonference, som kommer til at blive afholdt i København.

Tilbuddet kommer fra serieiværksætter Anil Aggarwal, som er kendt for at afholde store konferencer om detailsektoren.

- I 2016 arrangerede han med sin organisation Shoptalk (d)etailkonferencen Shoptalk i USA med mere end 3000 deltagere, hvoraf 400 er CEOs i nogle af verdens største virksomheder. I år forventer de, at deltagerantallet på konferencen i marts runder 5000 deltagere – fordelt på CEOs, detaileksperter, iværksættere og investorer. Det er med afsæt i den succes, at de nu vil skabe en europæisk pendant til konferencen, skriver FDIH i pressemeddelelsen.

Konference på Bella Sky

Anil Aggarwal har tænkt sig, at konferencen Shoptalk Europe skal ligge i København i 2017 og 2018. Og derfor har han spurgt, om FDIH kunne tænke sig at indgå i et samarbejde.

- Konferencen kolliderer med FDIHs planlagte E-handelskonference. Både vi og Shoptalk mener, at det vil hæmme begge konferencer, fordi vi i høj grad ville konkurrere om de samme danske deltagere, skriver FDIH og fortsætter:

- Derfor gik vi tidligt i dialog med Shoptalk, som allerede fra begyndelsen udtrykte stor interesse for at lave et samarbejde med os. Det er vi stolte af. Det er dog også en ambivalent følelse, for vi er også meget stolte af E-handelskonferencen.

Konferencen kommer til at foregå på Bella Sky Hotel og Kongrescenter. Der er allerede booket talere som Tescos bestyrelsesformand, Harrods administrerende direktør, Pinterests bestyrelsesformand og stifteren af Outfittery, skriver FDIH.

LÆS OGSÅ: FDIH: Her er netbutikkernes største fjendeFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD