Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Fødevareministeriet kører Salling Group-projekt videre

Foto: Steffen Sand/Facebook



FAKTA

Initiativtagerne til ”Danmark mod Madspild”

▪ Salling Group
▪ Alfred Pedersen & Søn
▪ Arla Foods
▪ Carletti
▪ HK Scan
▪ Kohberg Bakery Group
▪ Løgismose Meyers
▪ Naturmælk
▪ Nestlé
▪ Peter Larsen Kaffe
▪ Stryhns
▪ Unilever
▪ Stop Spild Af Mad

Friday den 12 October 2018 kl. 10:55 af: Kristian Holgersen

Et initiativ mod madspild, som Salling Group har været en bærende del af, bliver nu overdraget til Fødevareministeriet.

Tidligere på året indgik en række store virksomheder et partnerskab under overskriften “Danmark mod madspild.”

Nu bliver initiativet slået sammen med en kommende tænketank om forebyggelse af madspild og fødevaretab, som landets minister for fødevarer har sat i søen.

Det skriver Miljø- og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig glad for, at ”Danmark mod madspild” bliver en del af Tænketankens arbejde, siger miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V).

- Tænketanken og ”Danmark mod Madspild” kan i fællesskab bruge noget af det, som der allerede er udarbejdet, til at få endnu flere interesserede organisationer med ind i aftalen, fortsætter han.

Topchefen i Salling: Et stærkt eksempel

En af de store aktører i “Danmark mod madspild” er Salling Group, hvor topchefen med glæde overdrager projektet til Miljø- og Fødevareministeriet.

- Vi har sammen skabt "Danmark mod Madspild" for at kæmpe mod en fælles udfordring, siger Per Bank i pressemeddelelsen.

- At vi nu kan overdrage et initiativ lanceret i privat regi til ministeriet, er et stærkt eksempel på, hvordan vi i Danmark kan indgå partnerskaber og samarbejde om væsentlige emner – på tværs af brancher og i mellem offentlige og private aktører.

- Samtidig er vi glade for at have været med til at udforme konceptet og platformen for en fremtidig national handlingsplan mod en halvering af madspild i 2030, fortsætter han.

Formålet med ministeriets tænketank er at sikre en bred forankring af arbejdet med at forebygge madspild og fødevaretab, og at sikre fagligt underbyggede indsatser.

Den er inspireret af FN´s Bæredygtighedsmål  om reduktion og forebyggelse af madspild og fødevaretab.

LÆS OGSÅ: Så meget har danskerne mindsket madspild



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD