Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Absurd ”Postmand Per-afgift" fra regeringen vil skade konkurrenceevnen og danske netbutikker"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Fastfood-kæde vender tilbage til Danmark

Foto: ColourboxFredag den 12 juni 2015 kl. 11:51 af: Freja Thorbech

Efter at have droppet det danske marked i 2009 vender en amerikansk fastfoodkæde nu tilbage til Danmark med et helt nyt koncept.

Så er der godt nyt til pizza-glade danskere.

Den amerikanske fastfoodkæde Pizza Hut vender nemlig tilbage til det danske marked efter et mislykket forretningseventyr, der sluttede i 2009. 

Konceptet er dog blevet finpudset siden sidst, kæden var på det danske marked. Pizza Hut Express hedder det koncept, som den amerikanske gigant er i gang med at rulle ud over hele Europa.

- Pizza Hut Express er en helt ny salgsform, de har taget i anvendelse. Før var det restaurationer, nu er det en mere takeaway-lignende enhed med nogle få siddepladser. Det forklarer Toke Allentoft, der er partner i ChainIndex, der formidler kontakt mellem franchisegivere og franchisetagere og står for at finde franchisetagere til konceptet i Danmark og Sverige.

Nye retter på menuen

Udover at Express-konceptet tilbyder en hurtigere servering, er der også kommmet nye retter på menuen. Blandt andet vil kæden også tilbyde pasta-retter, og på enkelte placeringer vil der også være mulighed for at købe morgenbrød og kaffe.

- Men det kommer an på, hvor de kommer til at ligge. I trafikknudepunkter kunne man godt forestille sig, at det ville være godt også at have kaffe, men det vurderer man i den enkelte situation, forklarer Toke Allentoft.

Kæden leder efter franchisetagere, der er klar på at åbne mere end en restaurant.

Toke Allentoft forventer, at den første Pizza Hut Express vil åbne i Danmark inden årets udgang. Det vil hovedsageligt være i de ti største danske byer, at det vil blive relevant for kæden at etablere sig, men der kan sagtens ligge mere end en enkelt afdeling i de forskellige byer, slår han fast. 

- De vil primært gå efter de store byer, og de placeringer hvor der er meget stor gående trafik, siger Toke Allentoft.

Amerikanske Pizza Hut blev etableret i 1958 og er en del af Yum Foods-koncernen, der også ejer Taco Bell og Kentucky Fried Chicken.

LÆS OGSÅ: Tysk burger-franchise kommer til DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD