Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Fastfood-kæde går over til danske kyllinger

Foto: Colourbox



Friday den 7 October 2016 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Landets største fastfood-kæde vil fremover kun bruge danskproducerede kyllinger på sine 89 restauranter.

Når sultne kunder hos McDonald's bestiller en omgang nuggets eller måske en McChicken, vil kødet fremover udelukkende komme fra danske kyllinger. Det sikrer en aftale, som den amerikanske fastfoodkæde har indgået med producenten Danpo fra Give.

Aftalen træder i kraft 7. oktober og gælder alle kædens 89 restauranter i Danmark.

- McDonald´s Danmark har en ambition om så vidt muligt at indkøbe danske råvarer til vores køkkener, siger kommerciel direktør hos McDonald’s Danmark, Mads Friis, i en pressemeddelelse.

Ønsket om at fokusere på danske produkter skyldes efterspørgsel fra kunderne, som har særlig stor tiltro til varer produceret herhjemme. Allerede nu har fastfood-kæden aftaler med flere danske leverandører.

- Vi køber i forvejen en stor del af vores mælkebaserede produkter hos Arla, og vores fisk kommer fra Espersen Fisk på Bornholm. Derfor er vi glade for, at vi nu kan føje 100 procent dansk opdrættede kyllinger på listen over lokalt producerede råvarer, siger Mads Friis.

LÆS OGSÅ: Fransk fastfood med Michelin-kvalitet indtager Danmark



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD