Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Dagrofa skifter direktør - og søger endnu en direktør

Foto: Dagrofa.dkFakta: Dagrofa-koncernen

Dagrofa-koncernen omsætter for cirka 20 milliarder kroner om året og beskæftiger cirka 7.000 ansatte i Danmark og Grønland.

Koncernen består i dag af Meny, Kiwi, Spar, Min Købmand, Let-Køb samt Foodservice Danmark, Dagrofa Logistik og Pisiffik.

Tirsdag den 17 november 2015 kl. 15:17 af: Søren Duran Duus - 0

Danmarks tredjestørste dagligvarekoncern fortsætter med at opruste. Denne gang drejer det sig op en nyoprettet stilling som projektdirektør.

Som detailfolk.dk skrev mandag i artiklen ’Dagrofa kaprer Irma-chef’, har Dagrofa-koncernen ansat Allan Kristoffersen som kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb i en nyoprettet stilling for at styrke og accelerere vækstrejsen i de tre kæder.

Nu meddeler landets tredjestørste dagligvarekoncern, at nuværende kategoridirektør i Dagrofa, Henning A. Hansen, per 30. november tiltræder i en ny stilling som projektdirektør i Dagrofas forretningsudvikling.

Jobskiftet til den nyoprettede stilling i Dagrofa sker i forlængelse af ’et alvorligt sygdomsforløb’ på tre måneder. Dagrofa indleder søgning efter en ny kategoridirektør, ’der skal løse denne ekstremt vigtige post i koncernen’.

LÆS OGSÅ: Dagrofa kaprer Irma-chef

Efter gensidig aftale

- Vi har efter gensidig aftale besluttet, at Henning A. Hansen fortsætter i en nyoprettet stilling som projektdirektør. Det skyldes dels et hensyn til Hennings alvorlige sygdomsforløb og et ønske om, at han kommer tilbage på en god måde. Og dels det faktum, at vi har brug for at sikre, at vores kategoriorganisation er 100 procent fokuseret og klar på de opgaver, der ligger lige foran os, siger Per Thau, koncernchef i Dagrofa.

Henning A. Hansen vil i sin nye position som projektdirektør løse strategisk vigtige opgaver og projekter for Dagrofa-koncernen. Blandt de første opgaver er et projekt, der skal skabe fremtidens købmandsmodeller for de Meny-butikker, som Dagrofa har lejemålet på, oplyser koncernchefen i Dagrofa.

Også tidligere Fakta-direktør til Dagrofa

8. oktober kunne FoodService Danmark, som er ejet af Dagrofa, oplyse, at man har ansat Jan Gerber som ny direktør for Catering Engros.

Jan Gerber kommer fra System Frugt og tiltræder som direktør i Catering Engros den 7. december. Han indtræder samtidig i direktionen i FoodService Danmark.

LÆS MERE I: Tidligere Fakta-direktør ny direktør i Dagrofa-koncernen

Dagrofa kom ud af 2014 med et underskud før skat og minoriteter på 318 millioner kroner. Det skal ses i sammenhæng med et underskud på 272 millioner kroner i 2013.

LÆS OGSÅ: Presset Dagrofa klar til krig med de største dagligvarekæderFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD