Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Butikskæde med særlig investor får ny direktør

Mandag den 3 juli 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

En profil med erfaring fra Irma og Synoptik bliver ny direktør for butikskæde, der har fået en fagforening som investor.

Den erfarne erhvervskvinde Mette Dyhr er tiltrådt som administrerende direktør for is- og chokoladekæden Social Foodies. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Tidligere i sin karriere har Mette Dyhr været marketingchef for både Irma (1999-2008) og Synoptik (2008-2011). Gennem de seneste år har hun desuden været administrerende direktør i Danske Spil (2011-2014) og selvstændig konsulent.

- Social Foodies har en stærk og differentieret position baseret på høj kvalitet og et socialøkonomisk værdisæt. Virksomheden sætter lige nu agendaen for hvordan man kan tænke i både økonomiske og sociale resultater – og jeg ser et kæmpe potentiale for Social Foodies i Danmark såvel som internationalt, siger Mette Dyhr i pressemeddelelsen.

Butikskæden blev grundlagt i 2012 af Thor Thorøe - iværksætteren bag Paradis Is - og modtog tidligere på året en investering på 7,5 millioner kroner fra fagforeningen Lederne.

- Social Foodies har bevist sin bæredygtighed. Danskerne har virkelig taget konceptet til sig og vi er netop blevet kåret til Byens Bedste Søde Sager 2017 af Berlingske AOK. Vi er nu klar til at udvikle os fra at være entreprenører til et endnu skarpere og skalerbart koncept, siger Thor Thorøe.

I alt driver Social Foodies syv butikker i Københavnsområdet og Aarhus.

LÆS OGSÅ: Fagforening skyder millioner i dansk kædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD