Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Hvornår har du sidst sagt tak til en kunde?"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Blogger: Skab værdi i butikken ved at få ”svesken på disken”

Grafisk illustration af "svesken på disken"
Tirsdag den 10 januar 2017 kl. 09:38 af: Dennis Clausager - 0

En erfaren detailprofil er ny blogger på detailfolk.dk. Han opfordrer til at få skabt mere værdi i butikken, ved at øge fokus på den menneskelige kommunikation og ledelse.

I detailbranchen går tingene ofte stærkt på gulvet i hverdagen, og dermed opstår der risiko for, at der skydes genvej i kommunikationen, hvilket gør, at budskaberne bliver upersonlige og mindsker engagementet hos medarbejderne.

Det mener Morten Max, der er ejer af MAX Retail – Retail Made Simple, et konsulenthus der hjælper detailhandelen med at optimere driften af deres fysiske butikker indenfor ledelse, drift og salg. Det gøres ved at tilbyde workshops, webinars, træning i butik og mentoring-sessioner.

Morten er ny blogger på detailfolk.dk. Han har mere end 20 års erfaring med sig fra Dansk Supermarked og Bestseller i forskellige stillinger som butikschef, HR konsulent, konceptudvikler og som international trænings- og uddannelsesansvarlig i Jack & Jones.

Menneskelig kommunikation

Det er ifølge Morten Max’ blogindlæg, den menneskelige kommunikation, bygget på gensidig respekt, og hvor man tør lytte og tør smide ”svesken på disken”, der skaber og fastholder motivation og engagement hos medarbejderne. Her følger et uddrag af blogindlægget:

Vi skal tilbage til en mere menneskelig kommunikation for at fastholde motivation og engagement. Vi skal have respekt for, at der altid er mere end én side af samme sag. Og for at kunne gøre det, skal vi turde lytte og turde smide svesken på disken. Vi skal spørge mere ind, tænke over måden at formulere os på, smide berøringsangsten og sikre at begejstringen er intakt.

Hvordan skal I som team kunne flytte jer, hvis I ikke kan sige tingene, som I oplever dem? Hvordan skal et team performe bedre end i går, hvis morgenbriefingen i dag er den samme uinspirerende opremsning af KPI’er som i går? Hvor er passionen i det? Hvordan skal medarbejderne holde gejsten oppe en hel dag på det? Og hvordan skal kunderne få en særlig oplevelse, hvis dine medarbejdere har mere søvn end ild i øjnene?

Når der er en god kommunikation mellem ledere og medarbejdere, er det ganske enkelt lettere for et team at skabe gode resultater sammen. Det er ikke raketvidenskab, men det er svært at gøre i praksis.

>> LÆS HELE BLOGINDLÆGGET HER
 Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD