Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Bilka udsat for hackerangreb

Foto: FacebookMandag den 7 april 2014 kl. 09:22 af: Freja Thorbech

Bilka advarer nu sine kunder mod en falsk pop up-undersøgelse, der forsøger at lokke kreditkort-informationer ud af besøgende på bilka.dk.

Bilka.dk har i weekenden været udsat for et virtuelt angreb, hvor hackere har forsøgt at lokke kreditkort-oplysninger ud af kædens kunder. Forklædt som en spørgeskemaundersøgelse med Bilka som afsender, har hackerne forsøgt at lokke oplysninger ud af besøgende på bilka.dk.

Det har fået Bilka til at udsende en advarsel til sine kunder på Facebook.

- Vi vil gerne gøre jer opmærksomme på, at der er nogle der prøver at lokke kreditkort informationer ud af de besøgende på Bilka.dk - det er IKKE noget Bilka står bag og I skal IKKE udfylde noget hos dem, skriver Bilka blandt andet i sit Facebook-opslag.

Opfordrer kunder til at sprede budskabet

Bilka opfordrer kunderne til at dele opslaget, og det har mange taget til sig, da opslaget i skrivende stund er delt 2.712 gange.

Den falske undersøgelse kommer frem som en pop up besked hos nogle besøgende, og Bilka skriver på Facebook, at kæden i øjeblikket kun kører en pop up-undersøgelse, som omhandler besøgsoplevelsen og køb på bilka.dk.

Bilka oplyser desuden, at der er sat folk på sagen til at løse problemet.

Opdateret kl. 13.45: Bilka har i et nyt Facebook-opslag informeret om, at pop up-vinduet er såkaldt "malware" program, der bliver installeret på brugerens computer i forsøget på at aflæse brugernavne og passwords.

Det er ikke første gang, at Bilka er udsat for virtuelle svindlere. Sidste år kørte der en falsk konkurrence på Facebook, der påstod at have Bilka som afsender, men heller ikke her var det tilfældet.

LÆS OGSÅ. Bilka udsat for Facebook-fuskFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD