Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Bauhaus jubler over ny service-satsning

Foto: detailfolk.dkFredag den 13 november 2015 kl. 15:14 af: Søren Duran Duus

Bauhaus har ifølge byggevarehuset fået flere kunder, men kan ikke dokumentere, at gratis trailerudlejning reelt er en overskudsforretning.

På otte måneder har Bauhaus mere end fordoblet antallet af trailerudlejninger, efter det i februar blev gratis at låne trailere i varehuset.

Sådan meddeler Bauhaus.

- Siden vi gjorde det gratis at låne trailere i Bauhaus, har vi mere end fordoblet antallet af udlejninger. Kunderne behøver ikke handle hos os for at benytte sig af tilbuddet, men vi oplever faktisk alligevel, at mange kunder kvitterer med et køb eller en tur gennem vores byggevarehuse. Og det er selvfølgelig positivt, at tiltaget både bidrager til kundetilfredsheden og bundlinjen, siger Mads Jørgensen, som er administrerende direktør i Bauhaus Danmark, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Bauhaus har store forventninger til nyt kundekoncept

Vil udvide trailerudlejningen

Detailfolk.dk har forgæves forsøgt at få en uddybende forklaring af Mads Jørgensen omkring økonomien i trailerudlejningen, hvilket dog ikke har været muligt på grund af direktørens travlhed.

I stedet oplyser direktionsassistent Grethe Juhl til detailfolk.dk, at Bauhaus ikke kan dokumentere den økonomiske fordel ved at tilbyde gratis trailerudlejning, men siger, at flere kunder besøger Bauhaus-kæden på grund af trailerudlejningen.

Omvendt har Bauhaus udgifter forbundet med trailerne, som byggevarehuset har leaset hos Thule Rental, der er en del af trailerproducenten Brenderup Group.

Succesen med gratis trailerudlejning i Danmark har været så stor, at Bauhaus i øjeblikket arbejder med at implementere samme koncept til alle byggevarehuse i Norge.

LÆS OGSÅ: Bauhaus satser på trailerudlejning

Nyt underskud i 2014

Bauhaus Danmark kom ud af 2014 med et underskud på 13,5 millioner kroner mod et underskud på 19,3 millioner kroner i 2013, hvilket ’ikke er tilfredsstillende’ ifølge Bauhaus-kædens seneste årsrapport, hvori ledelsen samtidig forventer, at 2015 bliver et bedre år for Bauhaus end 2014.

Bauhaus' omsætning i Danmark var i 2014 på 1,77 milliarder kroner. Det er en vækst på 2,2 procent i forhold til sidste år, hvor omsætningen lå på 1,74 milliarder kroner.

I dag har Bauhaus 16 varehuse fordelt over hele Danmark. Bauhaus kom første gang til Danmark i 1988.

LÆS MERE I: Bauhaus har stadig røde tal på bundlinjenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD