Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Coronakrisen har også ramt søgeresultaterne på Google"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Bauhaus har store forventninger til nyt kundekoncept

Torsdag den 6 august 2015 kl. 11:38 af: Søren Duran Duus

Som det første byggevarehus i Danmark tilbyder Bauhaus kunder på Sjælland at få monteret deres købte produkter til en fast pris. Køkkenbranchen er forbilledet.

Bauhaus tilbyder nu som det første byggevarehus i Danmark, at byggevarehusets kunder kan få monteret deres købte produkter til en fast pris.

Det sker en kort testperiode i Bauhaus Roskilde, og nu rulles konceptet - med navnet Montageservice - ud på hele Sjælland. Det er Bauhaus' forventning, at alle varehuse skal tilbyde den nye service inden udgangen af året.

- Vi har længe arbejdet med Montageservice-konceptet i Tyskland og Sverige, og vores undersøgelser viser, at der er et stort marked for et tilsvarende koncept i Danmark. Mange har savnet muligheden for at kunne vælge produkterne i varehuset og få dem monteret til en fast pris uden alle besværlighederne, siger Jan Galle, der er erhvervschef i Bauhaus.

Køkkenbranchen som forbillede

Han forklarer, at Bauhaus samarbejder med et netværk af lokale håndværkere, som sikrer, at arbejdet bliver udført efter gældende standarder. Udover håndværkernes egen garanti tilbyder Bauhaus to års reklamationsret på både produkterne og det udførte arbejde.

- I køkkenbranchen har man altid benyttet sig af en fastprismodel, som garanterer kunderne solid montering til fast pris. Derfor er det oplagt at udbrede det koncept til mange af Bauhaus’ varegrupper som eksempelvis døre, lofter, terrasser og vvs- og malerarbejde, forklarer erhvervschefen i Bauhaus.

LÆS OGSÅ: Dansk koncept til amerikansk nethandel hitterFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD