Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Thomas Bogh, BonzerThomas Bogh er CPO og Partner i det digitale bureau Bonzer, hvor fokus er at hjælpe danske webshops med at skabe en stærk profil på nettet. Dette indebærer alt fra A-Z med henblik på at få virksomhedernes webshops til at sælge bedre gennem søgemaskinerne. Mulighederne er uendelige , da kunderne bruger nettet mere end nogensinde til at handle - det handler bare om at gribe dem og tage imod den rigtige guidance. Det kan Bonzer hjælpe med.

På detailfolk.dk vil Thomas blandt andet skrive om, hvordan man styrker webshops gennem digital marketing.

LÆS MERE OM BONZER HER

Læs flere indlæg fra denne blogger

Iværksætteri: Vigtige faktorer i opstarten

Onsdag den 13 marts 2019 kl. 08:09

Som nystartet virksomhed så er en af de vigtigste ting, at man har styr på dilemmaet, om man selv skal klare opgaverne eller, om man skal outsource nogle af opgaverne.
Fordelen ved at klare det hele selv er, at der ofte ikke er udgifter ved det, udover den tid du ligger i det, tid du kunne have brugt et andet sted. Så alt man kan selv, og alt der kan outsources, skal ses som en investering, hvor det handler om, at man finder ud af hvordan man får mest muligt ud af ens tid og penge.

Når man starter som iværksætter, så har man formentlig allerede en ide eller et produkt som man vil lancere. Hvis ikke dette er tilfældet, så anbefaler vi at du læser vores artikel 10 gode råd til succesfuldt iværksætteri, som har fokus på Jonathan Løws 10 gode råd til iværksætteri i bogen Listen Louder.

Selskabstype
Når man starter som iværksætter, så skal man slå fast hvilken selskabstype man ønsker at etablerer. Det mest almindelige for iværksættere er et IVS eller APS, disse to selskabstyper har visse krav bundet til dem. Der er en væsentlig forskel på om det er IVS eller APS, det kommer vi ind på nedenfor.
Hvad er forskellen på IVS og APS?

Her er de væsentligste forhold for IVS vs APS.

IVS:
● Selskabskapital har kun et krav på 1 kr.
● Du skal spare 25% af selskabets årlige indkomst op, indtil du når 50.000 kr.
● Du må ikke udbetale udbytte (udbetaling af overskud) til dig selv, før du har nået 50.000 kr. i egenkapital 

ApS:
● Selskabskapitalen har krav på 50.000 kr. (du skal have 50.000 kr. eller en genstand, som vurderes til min. 50.000 kr., som skydes ind i selskabet)
● Du behøver ikke spare noget af indkomsten op
● Du må udbetale udbytte af virksomheden til hver en tid
● Det virker mere seriøst med et APS fremfor et IVS, hvilket skaber tryghed hos dine kunder

Hvis man selv kan finde ud af at etablere et IVS f.eks., så er det som regel fordelagtigt, men hvis du skal først sætte dig ind i hvordan man opstarter et selskab, så kunne man overveje at outsource dette da man kan få et hav af virksomheder til at klare det for ca.1000,00 kr. eks. moms.

Jo mere man har styr på egne evner og egne svagheder jo bedre. Når man har styr på dette, så er det nemmere at træffe valg om man skal klare det selv, eller om man skal outsource.

 

 

 Del dette indlæg:

Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD