Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Wagner og Tøjeksperten gik frem i 2013

Foto: detailfolk.dk



Tuesday den 4 March 2014 kl. 09:44 af: Freja Thorbech

Et underskud blev vendt til millionoverskud i et ellers presset marked for firmaet bag herretøjskæderne Wagner og Tøjeksperten.

Efter fem rædselsår er der nu grund til glæde hos firmaet PWT Group, der blandt andet står bag herretøjskæderne Tøjeksperten og Wagner samt den internationale brand- og engrosvirksomhed for herretøj, Texman.

Efter fem år med røde tal på bundlinjen kan firmaet nu melde om et overskud på 10 millioner kroner i regnskabsåret 2012/13 mod et underskud på 5 millioner kroner året før. Samtidig er omsætningen steget fra 820 millioner kroner til 832 millioner kroner.

- Udviklingen var tilfredsstillende og blev realiseret i et marked, der fortsat var præget af økonomisk volatilitet og tilbageholdenhed blandt forbrugerne, lyder der i en kommentar til tallene fra PWT Group.

Vandt markedsandele på et presset marked

Både Tøjeksperten og Wagner vandt markedsandele, da de fastholdt omsætningen i et dansk modemarked, som vurderes at have oplevet en samlet tilbagegang på omkring 5 procent.

Indsatsen for at styrke forholdet til kunderne, optimere driften og reducere omkostninger medførte en markant forbedring af indtjeningen i de to kæder og har forberedt dem til vækst, når markedsbetingelserne forbedres.

- Vi stod stærkt i den hårde konkurrence i årets løb. De to detailkæder Tøjeksperten og Wagner vandt markedsandele, og kunderne tog så godt imod vores loyalitetskoncepter, at vi formåede at løfte antallet af klubkunder med en tredjedel til flere end 400.000, siger adm. direktør i PWT Group, Ole Koch.

Den positive udvikling i PWT Group blev blandt andet afspejlet i en fortsat tilgang af nye franchisetagere og butikker. Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde med 100 butikker fordelt over hele landet, mens Wagner har 53 butikker i Danmark og 17 i Norge.

LÆS OGSÅ: Herretøjskæder i blødende underskud vil satse på udlandet



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD