Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Dagens retail-ligning: VM = UX+UI IRL"

- Stine Grubbe, Rådgiver og Foredragsholder
Læs bloggen her

Topchef slår to møbelkæder sammen: Flere mister jobbet

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 25 september 2018 kl. 09:56 af: Kristian Holgersen - 0

Med udsigt til et trecifret millionunderskud bliver alle centrale funktioner i to Lars Larsen-kæder nu lagt sammen. 

Efter flere år med minus på kontoen har topchef Rami Jensen en ny strategi klar for møbelkoncernen IDdesign, som er en del af Lars Larsen Group.

Det betyder, at møbelkæderne Ilva og IDEmøbler bliver lagt sammen på organisatorisk plan, skriver virksomheden i en pressemeddelelse tirsdag.

- Siden jeg tiltrådte stillingen som administrerende direktør i IDdesign 1. maj i år, har jeg arbejdet på at kunne præsentere en ny strategi, som skal sikre, at IDdesign kan levere overskud, siger Rami Jensen. Han er adm. direktør i IDdesign.

- Der vil stadig stå henholdsvis ILVA og IDEmøbler på butikkerne rundt omkring i landet, men internt sammenlægges alle centrale funktioner, ligesom der fremover vil være fælles sortiment og én fælles tilbudsavis, fortsætter han.

De funktioner, som nu bliver sammenlagt, tæller marketing, koncept og butiksdrift. Her har de to kæder indtil nu har haft hver deres dedikerede afdeling på IDdesigns hovedkontor i Sabro.

Mister jobbet

Med sammenlægningen kommer 47 medarbejdere enten til at miste deres job. Nogle bliver dog tilbudt en anden stilling i Lars Larsen Group.

- Det er jeg selvfølgelig utrolig ked af. Men med forventning om, at det netop overståede regnskabsår ender med et underskud på omkring 100 millioner kroner, har jeg måttet træffe nogle nødvendige beslutninger, siger Rami Jensen.

- Til gengæld har vi her en fordel af at være en del af Lars Larsen Group, og jeg håber, at vi kan tilbyde mange af de afskedigede medarbejdere en stilling i et af de øvrige selskaber indenfor gruppen, fortsætter han.

Udover nedskæringer på hovedkontoret, rummer den nye plan også lukning af IDEmøblers butikker i Brørup og Ribe, der tilsammen beskæftiger 15 medarbejdere. De vil alle blive tilbudt ny stilling indenfor Lars Larsen Group.

IDdesigns omsætning for det seneste regnskabsår - 2016/17 - landede på 1,77 mia. kroner, mens bundlnjen endte i et minus på 62 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Lars Larsens dyneimperium opgiver endnu et landFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD