Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Firma bag Tøjeksperten og Wagner går frem

Onsdag den 1 februar 2017 kl. 10:02 af: Lise Møller Schilder - 0

Selskabet bag Tøjeksperten og Wagner går frem både på omsætning og bundlinje i et ellers presset marked.

Den nordjyske virksomhed PWT Group, der blandt andet står bag kæderne Tøjeksperten og Wagner har haft et godt regnskabsår. Det viser den seneste årsrapport fra virksomheden.

Omsætningen steg en smule fra 858 millioner kroner sidste år til 863 millioner kroner i år. Bundlinjen er til gengæld vokset betydeligt mere. Den er steget med 16,8 procent oplyser PWT fra 85 millioner kroner sidste år til 99 millioner kroner i år. Resultatet før skat steg også betydeligt, og derved er overskudsgraden nu oppe på 11,4 procent i forhold til 9,8 procent året inden.

Vigtigt sats på cross channel 

- Vi styrkede vores tilstedeværelse i markederne i regnskabsåret 2015/16 og tog flere vigtige skridt for at skabe en ensartet kundeoplevelse i butikkerne og online, så vi er i stand til at betjene kunderne på deres præmisser uanset tid og sted, siger administrerende direktør i PWT Group, Ole Koch Hansen, i pressemeddelelsen.

PWT Group står også bag kendte brands som Lindbergh, Bison, JUNK de LUXE og Shine Original. Disse brands fortsatte også væksten efter salgskanalerne blev styrket, oplyser PWT, som dog også har måttet tilpasse butiksnetværket i løbet af året. 

- Tilpasning af butiksnetværket og butiksåbninger i Danmark, Sverige, Norge og Kina skaber grundlaget for fortsat fremgang, og PWT Group accelererede derudover indsatsen for at sikre en optimal digital integration af butikkerne og mulighederne for at handle online, når det passer kunden, skriver PWT.

Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde med 111 butikker fordelt over hele landet, mens Wagner har 56 butikker i Danmark, 14 i Norge, 2 i Sverige og 13 i Kina (Joint Venture). PWT Group ejes 65 procent af Polaris Private Equity. Blandt de øvrige aktionærer er selskabets direktion og bestyrelse samt tidligere ejere.

LÆS OGSÅ: Presset tøjbrand lukker ikke flere butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD