Svensk burgerkæde introducerer byg-selv-koncept
Som den første kæde i Danmark introducerer svenske Max nu et helt nyt koncept, der giver kunderne mulighed for at designe deres egen burger.
Individuelt design af egne varer har været en stigende tendens i flere produktkategorier de senere år. Men fastfood-kategorien har haft vanskeligt ved at finde løsningen i at kombinere bestilling og produktion, så der både tages hensyn til hurtig servering og optimeret produktion.
Med et helt nyt koncept introducerer den svenske burgerkæde Max nu denne mulighed for kunderne i den nyåbnede Max-restaurant i shoppingcentret Big i Herlev.
Erfaringer fra Sverige
Det er via selvbetjeningsstandere, at kunderne nu kan designe deres helt egen unikke burger - konceptet har kørt i udvalgte restauranter i Sverige, hvor erfaringen er positiv.
- Kunderne udtrykker stor tilfredshed med muligheden for at bestille selv og designe egne burgere. I Sverige har denne mulighed givet flere kunder og de første reaktioner fra vores restaurant i Herlev tyder på, at det også kommer til at ske i Danmark, fortæller Jesper Panduro, administrerende direktør for We Love Burgers, som driver Max-restauranterne i Danmark.
Max, der i øvrigt er den første konceptstyrede restaurantkæde i Danmark med nøglehulsmærke, driver udover den nye burgerbar i Herlev, Max på Gl. Torv i København. Max blev etableret i Sverige i 1968, og drives i Danmark som franchise af selskabet We Love Burgers A/S.
LÆS OGSÅ: Kendisser serverede burgere i den gode sags tjeneste
Flere detailnyheder | Gå til forsiden |
Afstemning
Seneste nyheder
Netbutik køber virksomhed kendt fra DR-program
Kaffebutik bliver til en lille kæde
Danske stormagasiner satser på eksklusivt genbrug
Elev fra Matas løber med førstepladsen ved Fagprøveprisen
Ruller nyt smileymærke ud i landets butikker
Se de tre stærke prismodtagere ved årets Danish Retail Award
Fastholder mål om 40-50 butikker på dansk grund
Overtager ejerskab af møbelkæde for 1 krone
Seneste afstemninger
(Primært specialhandel) Hvordan er salget gået i første kvartal af 2023?
(Primært arbejdsgiver) Er den nye overenskomst fonuftig?
Hvordan endte julesalget 2022? (Primært specialhandel)
Hvordan endte Black Friday/Black Week salgsmæssigt sammenlignet med 2021? (Primært specialhandel)
Mest læste nyheder
Seneste nyheder
Seneste blogindlæg
Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt?
”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne
Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!
Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter
Kære erhvervsminister: her er 5 grunde til at din argumentation om tilladt non-food salg i supermarkeder ikke holder en meter