Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Derfor tøver Søstrene Grene med at åbne en netbutik

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 21 november 2018 kl. 10:20 - Kilde: Ehandel / Finansavisen

 

Kunderne kræver mere, lyder det fra topchefen. Men at handle ind i Søstrene Grene hjemme fra sofaen kan de indtil videre godt glemme.

Søstrene Grene satser på de sociale medier, men har stadig ingen netbutik. Og lige præcis den del af konceptet bliver der ikke pillet ved foreløbig.

Det slår kædens administrerende direktør, Mikkel Grene, fast i det norske medie Finansavisen ifølge nyhedssiden Ehandel.com.

- Jeg tror, vi tilbyder en ganske unik shoppingoplevelse med en speciel historie, mørke butikker, klassisk musik og unikt vareudsalg, siger Mikkel Grene.

- Kunderne kræver mere, og det er vigtigt for os at have et stærkt koncept. Det er nogle ting, man ikke kan give kunderne i en netbutik, og derfor er det vigtigt med en god shoppingoplevelse. Man får ingenting gratis i detailbranchen i 2018, fortsætter han.

Søstrene Grene har 44 butikker i Norge.

Forklarer konceptet med film

Tidligere på året havde Søstrene Grene premiere på en film, som skulle formidle virksomhedens koncept.

Filmen henvender sig især til nye markeder, hvor den skal være med til at positionere Søstrene Grene i forhold til konkurrenterne, fremgik det af en pressemeddelelse i maj.

- Derfor var det naturlige tilløbsstykke til filmen at skabe en kernefortælling, der kunne bringe vores identitet til live og samtidig fungere som forståelsesramme for dét univers, man møder i butikkerne, sagde CCO Mads Jensen og fortsatte:

- Vi er et koncept, der i sin tidlige oprindelse fandt inspiration i balletten, teateret og den klassiske musik, hvilket derfor også har været centrale virkemidler i filmen. Alt i alt føler vi, at der er skabt et æstetisk flot og kreativt filmprodukt, som skiller sig ud fra mængden.

LÆS OGSÅ: Verdens største Søstrene Grene-butik byder på helt nyt koncept

Læs hele artiklen på Ehandel / Finansavisen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD