Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Sådan vil arkitektfirma udvikle Rødovre Centrum

Foto: detailfolk.dkFredag den 17 oktober 2014 kl. 11:22 af: Freja Thorbech

Flere parkeringspladser og detailkvadratemer samt rum til oplevelser. Det er en del af Årstiderne Arkitekters vision for fremtidens Rødovre Centrum.

Årstiderne Arkitekter har netop vundet en arkitektkonkurrence om Rødovre Centrum og skal derfor være med til at udvikle og fremtidssikre Danmarks ældste shoppingcenter.

Arkitektfirmaet har i sin såkaldte masterplan haft fokus på blandt andet at sikre, at parkering og infrastruktur forbedres for det voksende antal besøgende, og på at gøre Rødovre Centrum til et shoppingcenter med flere unikke oplevelser.

- Vi starter med at udbygge centret med 42.000 m2 ekstra parkering, hvoraf 14.000 m2 skal kunne konverteres til butikker. Vores plan for Rødovre Centrum er overordnet at skabe mere end butikker. Vi vil også skabe rum for oplevelser. For det er jo en international tendens, at flere køber ind på nettet, og derfor skal fremtidens shoppingcentre kunne mere end at være et sted for indkøb. De skal kunne tiltrække deres kunder gennem oplevelser og kultur, siger partner og arkitekt MAA Mikkel Westfall i en pressemeddelelse om de fremtidige planer for centret.

Skal skabe sammenhæng med omgivelser

Rødovre Centrum tilbyder i dag alt, hvad man forventer at finde i en traditionel bykerne og har eksempelvis kontorer, lægeklinik og boliger inde i centret. 

Udover et væld af nye funktioner og oplevelser skal arkitektfirmaets masterplan skabe bedre sammenhæng mellem Rødovre Centrum og dets omgivelser. Dette gøres blandt andet ved at åbne centret op med udstillingsvinduer og glasfacader ud mod de omkringliggende veje.

Med masterplanen vil der blandt andet blive skabt 1.000 nye parkeringspladser, en forbedret infrastruktur omkring centeret, 25.000 m2 ny detailhandel, 4800 m2 lejligheder, 2900 m2 rækkehuse, 500 m2 nye kontorer og klinikker og en ny dagsinstitution.

LÆS OGSÅ: Danmarks ældste storcenter udvider for femte gangFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD