Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Så gammel var maden i kiosk-test

Foto: detailfolk.dk



Thursday den 25 February 2016 kl. 09:12

Det ser ikke godt ud for de kiosker, som er blevet testet af Metroxpress. Se hvor mange, der havde for gammel mad.

Syv ud af syv kiosker viste sig at have for gammel mad, da Metroxpress lagde vejen forbi. Det var kiosker, der ligger på Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg i København. Værst stod det til i en Elite købmand på Jagtvej, som havde fem pakker persillesovs på hylderne, som kunne holde sig til november 2013.

Fødevarestyrelsen havde dagen inden været på besøg i kiosken, men det var for at undersøge andre forhold end varernes holdbarhed. Det er ret normalt, siger  Charlotte Kølln, sektionsleder i Fødevarestyrelsens Fødevareafdeling i København. Hun tilføjer dog samtidig, at det er et problem, at kiosken sælger åregammelt persillesovs.

- Persillesovs, der er mere end to år for gammel, er uegnet som menneskeføde, og efter jeres henvendelse vil vi styrke opmærksomheden på datomærkningen, når vi foretager vores kontroller af kioskerne. Det er noget, vi skal ud at kigge på. Det er der ikke tvivl om, siger hun til Metroxpress.

Det er lovligt for butikker, at sælge fødevarer, som har overskredet datoen mindst holdar/bedst før. Disse varer skal bare være tydeligt markeret, og det var de ikke i nogen af kioskerne. Til gengæld må butikker ikke sælge varer, der har overskredet sidste anvendelsesdato.

LÆS OGSÅ: Supermarkedskoncern opsiger samarbejde med slikfusker

Læs hele artiklen på


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD