Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Restaurant-kæde får lykkebokse med overskudsmad





Tuesday den 4 February 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Kampen mod madspild fortsætter med at brede sig. Nu begynder restaurantkæde at sælge overskudsmad i lykkebokse.

Det er ikke muligt at bruge alle endeskiver fra kød til simreretter, ligesom alt overskydende brød ikke kan blive til croutoner i salatbaren.

Derfor har Restaurant Flammen besluttet at pakke overskydende mad, der ikke kan bruges i køkkenet, ned i såkaldte lykkebokse. De vil blive solgt gennem madspildsappen Too Good To Go, skriver parterne i en pressemeddelelse.

Konceptet er allerede blevet testet i to af Flammens restauranter, og det viste sig at fungere.

- Vi har fået meget positiv respons på konceptet fra både gæster og medarbejdere og har haft udsolgt af lykkebokse langt de fleste dage, siger Piet Klein. Han er administrerende direktør for Flammen.

- Too Good To Go har vist sig at være et rigtigt godt supplement til vores eksisterende indsats og er med til øge ansvarligheden for såvel maden som klimaet blandt vores medarbejdere. Derfor ruller vi nu konceptet ud i alle vores danske restauranter, fortsætter Piet Klein.

Der kommer til at være to lykkebokse at vælge imellem; en med forskellige kødvarianter, salat og tilbehør og en ren vegertarboks.

Flammen har 15 restauranter landet over.

LÆS OGSÅ: Så meget af Flammens overskud er væk



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD