Restaurant-kæde får lykkebokse med overskudsmad
Kampen mod madspild fortsætter med at brede sig. Nu begynder restaurantkæde at sælge overskudsmad i lykkebokse.
Det er ikke muligt at bruge alle endeskiver fra kød til simreretter, ligesom alt overskydende brød ikke kan blive til croutoner i salatbaren.
Derfor har Restaurant Flammen besluttet at pakke overskydende mad, der ikke kan bruges i køkkenet, ned i såkaldte lykkebokse. De vil blive solgt gennem madspildsappen Too Good To Go, skriver parterne i en pressemeddelelse.
Konceptet er allerede blevet testet i to af Flammens restauranter, og det viste sig at fungere.
- Vi har fået meget positiv respons på konceptet fra både gæster og medarbejdere og har haft udsolgt af lykkebokse langt de fleste dage, siger Piet Klein. Han er administrerende direktør for Flammen.
- Too Good To Go har vist sig at være et rigtigt godt supplement til vores eksisterende indsats og er med til øge ansvarligheden for såvel maden som klimaet blandt vores medarbejdere. Derfor ruller vi nu konceptet ud i alle vores danske restauranter, fortsætter Piet Klein.
Der kommer til at være to lykkebokse at vælge imellem; en med forskellige kødvarianter, salat og tilbehør og en ren vegertarboks.
Flammen har 15 restauranter landet over.
Flere detailnyheder | Gå til forsiden |
Afstemning
Seneste nyheder
Netbutik køber virksomhed kendt fra DR-program
Kaffebutik bliver til en lille kæde
Danske stormagasiner satser på eksklusivt genbrug
Elev fra Matas løber med førstepladsen ved Fagprøveprisen
Ruller nyt smileymærke ud i landets butikker
Se de tre stærke prismodtagere ved årets Danish Retail Award
Fastholder mål om 40-50 butikker på dansk grund
Overtager ejerskab af møbelkæde for 1 krone
Seneste afstemninger
(Primært specialhandel) Hvordan er salget gået i første kvartal af 2023?
(Primært arbejdsgiver) Er den nye overenskomst fonuftig?
Hvordan endte julesalget 2022? (Primært specialhandel)
Hvordan endte Black Friday/Black Week salgsmæssigt sammenlignet med 2021? (Primært specialhandel)
Mest læste nyheder
Seneste nyheder
Seneste blogindlæg
Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt?
”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne
Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!
Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter
Kære erhvervsminister: her er 5 grunde til at din argumentation om tilladt non-food salg i supermarkeder ikke holder en meter