Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den nye postaftale skaber bedre konkurrencevilkår for dansk detailhandel "

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Rødovre Centrum afslører imponerende regnskab

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 19 maj 2015 kl. 15:30 af: Lise Møller Schilder - 0

Danmarks ældste shoppingcenter lander et trecifret millionoverskud i 2014. Det familieejede center tjener især penge på udlejning.

Gamle bygninger i kombination med udvidelse og fornyelse kan sagtens være en god forretning. Det viser årsregnskabet for det familieejede selskab Rødovre Centrum A/S, der driver Danmarks ældste shoppingcenter Rødovre Centrum.

Virksomhedens resultat før skat er på hele 236 millioner kroner. I 2013 var dette tal på 123 millioner kroner.

Efter skatten er betalt, har virksomheden derfor et overskud på 181 millioner kroner i 2014. Det betyder, at aktionærerne, som udelukkende består af familiemedlemmer, får udbetalt et udbytte på 41 millioner kroner.

Lokaler går som varmt brød

Pengene tjenes primært på administration og  lokaleudlejning i Rødovre Centrum. Og det går ganske godt, da centret på nuværende tidspunkt er fuldt udlejet, skriver ledelsen i årsrapporten.

- Forventningerne til Rødovre Centrums fremtid, der er påvirket af udviklingen i omsætningen i centerets forretninger, er fortsat positive, skriver ledelsen.

Flere udvidelser måske på vej

I 2013 blev Rødovre Centrum udvidet med 14.000 kvadratmeter til den nette sum af 300 millioner kroner. Det betød, at centret fik tilført en biograf, et fitnesscenter samt flere nye spisesteder og butikker.

Og nu kan der måske blive tale om at udvide centret mere. Ledelsen skriver i hvert fald i sin beretning, at de er ved at se på en ny plan for den fremtidige udvikling.

- Ledelsen har i det forgangne år fået udarbejdet en masterplan for den videre udvikling og udvidelse af centeret, både hvad angår forretninger og p-pladser. Masterplanen analyseres nærmere for at vurdere, hvilke muligheder der er bedst for Rødovre Centrums fremtid, skriver ledelsen i årsrapporten.

Regnskabet viser desuden, at selskabet har en egenkapital på 530 millioner kroner. Dog viser regnskabet også, at selskabet har langfristede gældsforpligtelser på 1,65 milliarder kroner. Mens de kortfristede gældsforpligtelser er på 57 millioner kroner.  

LÆS OGSÅ: Tre såret af skud i shoppingcenterFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD