Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Nyt samarbejde giver butikker nye muligheder for betaling

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 19 juni 2014 kl. 10:05 af: Freja Thorbech

Med en ny teknologi kan butikkerne give kunderne mulighed for at købe, når og hvor de vil - også uden for åbningstid.

94.000 forretninger i mere end 20 europæiske lande får nu adgang til en ny betalingsteknologi, der giver butikkerne mulighed for at give kunderne en anderledes indkøbsoplevelse.

Det sker fordi Teller, der har de 94.000 butikker i sin portefølje, har indgået et samarbejde med firmaet Powa Technologies, der udbyder betalingsteknologien PowaTag.

Teknologien giver forbrugerne mulighed for at foretage køb når som helst og hvor som helst. De skal blot scanne de tags, som de finder på produkter, plakater, i aviser og magasiner eller via elektroniske medier som tv og radio.

Det betyder, at butikkerne eksempelvis kan omdanne  fysiske miljøer og trykte materialer til online-købsmiljøer - også uden for butikkernes åbningstid. Samtidig bliver trykte materialer, plakater og tv-reklamer til nye salgskanaler, hvor det bliver muligt at måle afkastet i reelle tal.

- Vores teknologi skaber nye muligheder for mange af verdens største detailforretninger og brands, så det er vigtigt for os, at vi har en partner i regionen, som har en betroet, ledende position på markedet for betalinger. Vores løsninger vil skabe værdi og hjælpe forretningerne med at udnytte flere kanaler, generere øget salg og i højere grad imødekomme kunderne på et tidspunkt med øget pres på markedet, siger Dan Wagner, der er adm. direktør for og grundlægger af Powa Technologies, i en udtalelse om samarbejdet med Teller.

Giver enklere købsproces

Hos Teller er man også glad for samarbejdet, som man mener vil have en stor betydning for købsprocessen på såvel nettet som i de fysiske butikker.

- Powas løsning vil forenkle købsprocessen, både online og i fysiske butikker. Med partnerskabet kan vi levere øget værdi og innovative betalingssystemer til forretningerne, så de bliver bedre i stand til at imødekomme deres kunders ønsker, siger Dorthe Glenhøj, der er Business Development Director i Teller.

Se hvordan PowaTag fungerer i videoen nedenfor.

LÆS OGSÅ: Flere butikker åbner for betaling med mobilenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD