Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Dagens retail-ligning: VM = UX+UI IRL"

- Stine Grubbe, Rådgiver og Foredragsholder
Læs bloggen her

Nyt koncept erstatter ComputerCity

Foto: Sebastian Ekstrand / Netonnet
Fredag den 23 september 2016 kl. 09:00 af: Kristian Holgersen

De svenske ejere vil samle hele deres satsning i Norden under samme varemærke og koncept. Det betyder e-handel og gigantisk lagershop.

ComputerCity lukker ni ud af ti butikker i Danmark og siger dermed farvel til lagt størstedelen af medarbejderne. Men nu afslører elektronikkædens ejere, svenske Netonnet Group, hvad deres næste træk bliver på det danske marked. I stedet for ComputerCity, vil de i fremtiden satse på et nyt koncept baseret på e-handel kaldet NetOnNet.

Den gamle ComputerCity i Glostrup ombygges til en NetOnNet Lagershop, og samtidig åbner koncernen en ny netbutik med et stort udbud af elektronik. Konceptet har i flere år været på markedet i Sverige.

- Vi har tidligere informeret om, at vi arbejder for at samle virksomheden under varemærket NetOnNet, og at vi ønsker at foretage en stor satsning ved at ekspandere og udvikle NetOnNets selvbetjenings koncept samt e-handel, siger Susanne Ehnbåde,VD i Netonnet Group i en pressemeddelelse. 

De 10 ComputerCity-butikker i Danmark har et areal på, hvad der svarer til ca. en tredjedel af en NetOnNet Lagershop. I Sverige er der 15 af de såkaldte lagershopper, mens den første åbner i Norge til efteråret.

LÆS OGSÅ: Computercity lukker ni butikker og massefyrerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD