Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Iværksætteri: Vigtige faktorer i opstarten"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Værdiskifte i Flügger: Vil ikke være slave af tendenser

Fredag den 17 november 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen - 0

Fremover vil Flügger forsøge at give mindre opmærksomhed til tidens modeluner. - Vi skal ud af hamsterhjulet, lyder det.

Det skal være slut med hele tiden at halse efter de seneste nye tendenser, skriver Flügger i en pressemeddelelse, hvor der bliver gjort rede for et helt nyt værdisæt i koncernen. 

- Vi skal ud af hamsterhjulet og ikke bare producere for at producere, siger kommunikationskonsulent Lone Bjørslev Kisbye.

Dermed er der lagt op til et opgør med begreber som årets farve og andre modeluner. I stedet skal fokus være på “det klassiske håndværk” inden for pigmenter og tonesammensætning.

- Vi kunne groft sagt bare sælge hurtige turkise tendenser til vores kunder og tre måneder senere sælge dem fem liter hvid maling, de kan bruge til at male den turkise farve over med. Men vi ønsker ikke at arbejde med hurtige trends, vi gør os umage for at skabe holdbare farver, der har kvalitet og dybde, siger Lone Bjørslev Kisbye.

Bæredygtighed rykker ind

En del af baggrunden for Flüggers udmelding er tal fra Danmarks Statistik, der viser, at danskerne i snit bruger 16.000 kroner om året på deres hjem.

Det lyder måske af meget, men tallet er faktisk på vej ned, hvilket kan tyde på, at danskerne er blevet mere kritiske omkring deres indretning. Her spiller bæredygtighed også ind, mener trendekspert og journalist Susanne Holte, som Flügger henter rygdækning hos.

- Jeg er helt med på, at signaturfarver er en smart gimmick til at øge fokus på farvernes muligheder. Men dybest set går danskerne ikke ud og skifter deres møblement ud efter en modefarve. Hele snakken om bæredygtighed er flyttet ind i vores boligindretning, siger hun i pressemeddelelsen. 

I første kvartal af 2017/18 opnåede Flügger et resultat på 63 mio. kroner efter skat - en stigning fra 58 mio. i samme periode i sidste regnskabsår. Omsætningen gik lidt tilbage til 539 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Malerkæde øger sit overskudFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD