Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Hvornår har du sidst sagt tak til en kunde?"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Ny gruppe vil stoppe 'absurd' grænsehandel

Tirsdag den 19 september 2017 kl. 11:00 af: Lise Møller Schilder - 0

En alliance af organisationer er gået sammen for at minde politikerne om, at de snart må stoppe det 'absurde' grænsehandelsteater.

Grænsehandel er stadig et kæmpe problem. Det mener fem danske organisationer, som er gået sammen for at overbevise politikerne om, hvor skadelig grænsehandlen er for Danmark.

De fem organistioner er Landdistrikternes Fællesråd, Nærbutikkernes Landsforening, Dansk Erhverv, De Samvirkende Købmænd og Vin- og Spiritusorganisationen i Danmark.

- Hver dag handler danskerne over grænsen for intet mindre end 25 mio. kr. Det er summer, som danske butikker går glip af hver eneste dag – udelukkende fordi danske afgifter er højere end de tyske, siger Michael Holm, der er formand for Vin- og Spiritusorganisationen i Danmark, i en pressemeddelelse.

Tilbudsavis med triste nyheder

De fem udgiver i fællesskab en publikation i dag, som ved første øjekast ligner en tilbudsavis. Udgivelsen er dog alt andet end et godt tilbud. Den visualiserer nemlig grænsehandelens enorme omfang og konsekvenser. De opfordrer til, at regeringen sænker afgifter på alkohol og slik, som er blandt de produkter, danskerne kører over grænsen for.

- Med publikationen ønsker vi at minde politikerne om de mange negative konsekvenser, grænsehandlen har. Det kan være let at glemme, når man har sin hverdag i København, men for dagligvarebutikker og kioskerne langt op i Jylland og i store dele af Sjælland mærker man grænsehandlens skadevirkninger, siger administrerende direktør i De Samvirkende Købmænd, John Wagner.

De fem organisationer understreger, at grænsehandlen ikke kun skader erhvervslivet og de små butikker. Den er også til skade for forbrugere, medarbejdere og klimaet. Du kan finde publikationen her

LÆS OGSÅ: Få betaler skat af grænsehandel på nettetFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD