Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Ny direktør til Netto i Polen

Janusz Stroka
Torsdag den 4 januar 2018 kl. 09:15 af: Kristian Holgersen - 0

 En ny profil skal sikre Netto fremgang på det polske marked, som bliver kaldt en hjørnesten i den nye strategi.

Da Salling Fondene overtog det fulde ejerskab af Dansk Supermarked Group sidste år, begyndte de første nyheder om fremtidige satsninger også at sive.

En af dem handlede om, at Netto skulle rulles endnu mere ud på det polske marked. Til det formål har Dansk Supermarked nu ansat Janusz Stroka som ny landedirektør for Polen, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Ambitionen er at åbne nye butikker i et højere tempo end hidtil - målsætningen lyder på 40 nye om året fra 2020. Allerede nu kan polakkerne købe ind i omkring 360 Netto-butikker.

- Janusz kommer til Netto med stor erfaring. Vores planer for Netto Polen er betydelige, og det har derfor været vigtig for os at finde en erfaren og dygtig leder som Janusz, der har haft adskillige nøglepositioner, hvorfra han bringer både stor kompetence og ekspertise, siger Executive Vice President for Netto International, Michael Løve i meddelelsen.

- Janusz er samtidig født i Polen og har derfor en særdeles god forståelse af både kulturen og markedet, hvilket er væsentligt for os, fortsætter han.

Har erfaring fra flere lande

Den nye landedirektør har senest fungeret som Divisional Director i REWE Group, som opererer inden for detail og turisme. Gennem de sidste to årtier har han haft ledende stillinger i flere forskellige lande, herunder Polen, Rusland og Ukraine.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af Dansk Supermarked Group og Netto International. Strategien for Netto Polen er særdeles ambitiøs, og det bliver derfor spændende at være med til at indfri strategien og målsætningerne, siger Janusz Stroka i meddelelsen.

- Ikke kun skal vi blive ved med at udvikle kvaliteten og udvalget af de gode produkter til lave priser, som kunderne kender Netto for, men vi skal også investere markant i både nuværende og nye butikker, og jeg glæder mig til at tage fat, siger han.

LÆS OGSÅ: Nettodirektør langer ud efter konkurrenterFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD