Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Ny app: Irma.dk vil gøre det lettere at handle online

Foto: itunes.comTirsdag den 2 juni 2015 kl. 11:13 af: Freja Thorbech

Med lanceringen af en ny app vil Irma.dk gøre det lettere at købe dagligvarer på nettet. Ud over varebestilling har appen også en række andre funktioner.

Med et par swipe på iPhonen kan Irma.dks kunder nu bestille mælk og vin online.

Dagligvarekæden lancerer nu en ny app til iOS, der giver kunderne mulighed for at bestille varer til døren fra mobiltelefon eller tablet.

- Vi ønsker at være førende på innovation og kvalitet. Og da vi ved, at Irma.dks kunder mere end nogensinde før bruger deres mobiltelefon/tablet til at få deres information, er det et længe næret ønske, der går i opfyldelse for os og vores kunder, siger kommerciel direktør i irma.dk, Jesper Lykke Wacherhausen, i en udtalelse.

Salget på Irma.dk fra mobiltelefon og tablet er steget i hele 2014 og ligger i 2015 på omkring 27 procent. Heraf sker langt de fleste køb fra en tablet. Med lanceringen af Irmas app forventer dagligvarekæden, at endnu flere swiper sig til varer fra mobile enheder.

App med flere funktioner

Man kan dog også andet end at bestille varer på den nye app. Blandt andet er det muligt at søge blandt Irmas 1800 opskrifter for at få inspiration til aftensmaden.

Derudover giver appen mulighed for at finde Irma-butik og åbningstider, se tilbud og tilbudsavis samt får adgang til en top 100 over de varer, der oftest bliver smidt i den virutelle kurv på Irma.dk.

Samtidig spiller appen sammen med hjemmesiden, så man kan tilgå Irma.dk fra både mobil og computer og skifte mellem de forskellige devices. Det kan være en fordel, hvis man eksempelvis tilføjer varer på mobilen, mens man er på farten og vil færdiggøre ordren, når man sidder hjemme bag computerskærmen og har tjekket op på, hvad der ellers mangler i køleskabet.

Over halvdelen af alle nyhedsbreve fra Irma læses nu på mobile enheder, mens antallet af besøgende på Irma.dk fra telefoner og tablets stiger løbende og nu kun er få procent fra at nå besøgsandelen fra PC.

LÆS OGSÅ: Online dagligvareindkøb: Sådan håndterer Irma.dk danskernes forbeholdFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD