Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Coronakrisen har også ramt søgeresultaterne på Google"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Nu kan der e-handles på Facebook

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 30 august 2012 kl. 11:43 af: Freja Thorbech

Med en ny betalingsløsning bliver det muligt at handle på Facebook, uden at kunderne skal dirigeres til betaling på en anden side.

Nu bliver det muligt for de danske butikker at handle direkte med kunderne på Facebook.

Det er virksomheden DIBS, der har udviklet en ny betalingsløsning, der kan gøre Facebook til en ny digital handelsplatform, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Den nye betalingsløsning er en integreret Facebook-butik, hvor virksomhederne kan annoncere for tilbud og lade fans benytte sig af tilbuddet med det samme uden at forlade Facebook-universet. På den måde slipper virksomhederne for at linke til en anden hjemmeside og derved risikere, at kunderne mister interessen undervejs.

Den nye løsning betyder også, at det bliver muligt at konvertere Facebook-fans til kunder.

- Med vores nye løsning kan vi understøtte vores kunder og partnere inden for Facebook Commerce, og selvom fænomenet stadigvæk er i sin vorden, oplever vi en stigende interesse og efterspørgsel. Med den nye løsning får vores kunder endnu bedre mulighed for at drive salg på tværs af digitale platforme, og det har været vigtigt for os at lancere en løsning, som gør det både enkelt og overskueligt at komme i gang med handel på Facebook, siger Eric Wallin, adm. direktør i DIBS, i pressemeddelelsen. 

DIBS lover, at den nye betalingsløsning har den samme høje sikkerhed som virksomhedens andre løsninger.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD