Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Modeugen henter ung direktør

Cecilie Thorsmark. Foto: Asger Mortensen
Torsdag den 6 september 2018 kl. 09:12 af: Kristian Holgersen - 0

Et kendt ansigt i branchen på bare 35 år bliver ny direktør for Copenhagen Fashion Week. Forgængeren har fået job i Matas.

Næsten hele sommeren har Copenhagen Fashion Week været uden en administrerende direktør. Men nu er den rette profil fundet, skriver brancheorganisationen Dansk Mode & Textil i en pressemeddelelse.

Topstillingen går til 35-årige Cecilie Thorsmark. Trods sin unge alder har hun allerede siddet i flere ledende stillinger - senest som kommunikationsdirektør for organisationen Global Fashion Agenda.

Tidligere har hun også været presse- og kommunikationschef i Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week. Så hun kender sin nye arbejdsgiver særdeles godt.

- Cecilie Thorsmark har dyb indsigt i, hvad det vil sige at drive en modeuge, ligesom hun besidder gode kommunikative evner og har en stærk international profil, siger Thomas Klausen. Han er administrerende direktør i Dansk Mode & Textil og næstformand for modeugen.

- Hun er vant til at arbejde i en international organisation, taler flere sprog flydende og har en imponerende historik, når det kommer til at tiltrække international interesse for events på dansk grund, fortsætter han.

Skal arbejde med ny strategi

I 2017 gennemgik Copenhagen Fashion Week en større strategiproces med henblik på at udbygge positionen som Nordens største modeuge. Her kommer Cecilie Thorsmark til at spille en nøglerolle.

- Jeg er henrykt for at vende tilbage til Copenhagen Fashion Week. Jeg glæder mig meget til at påtage mig det store ansvar, der ligger i at videreudvikle, styrke og fremtidssikre modeugen, siger hun.

- Jeg mener, at Copenhagen Fashion Week har et endnu større potentiale, og derfor vil jeg blandt andet arbejde for at styrke modeugens bæredygtige profil og skabe en international platform med skandinavisk mode som drivkraft, fortsætter hun.

Forgænger er nu i Matas

I begyndelsen af juni mistede Copenhagen Fashion Week sin direktør, da Camilla Frank valgte at sige stop efter halvandet år.

Men der gik ikke længe, før hun blev præsenteret som ny medarbejder hos Matas, hvor hun har fået ansvaret for store dele af den digitale satsning.

- Vi har netop præsenteret en langsigtet strategi, hvor vi over de næste fem år skal forny og omstille Matas, sagde direktør for e-commerce, Brian Andersen, i den forbindelse. 

- Her kommer vi især til at udvikle vores tilstedeværelse på de sociale medier, og det bliver et område, hvor vi vil sætte dagsordenen. Med Camilla Frank får vi en meget erfaren kapacitet, som vi er helt sikre på, er den rigtige til at løfte opgaven, fortsatte han.

Tidligere i karrieren har Camilla Frank blandt andet været chefredaktør på Alt for Damerne og Eurowoman.

LÆS OGSÅ: Matas opruster: Giver modeboss ansvaret for digital satsningFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD