Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Modebrand lukkede butikker og fik vendt skuden

Billedet er fra Han Kjøbenhavns hjemmeside.
Torsdag den 21 marts 2019 kl. 09:03 - Kilde: Finans

Det går langt bedre for dansk modebrand, efter virksomheden valgte at lukke sine butikker i udlandet. Nyt fokus ændrede økonomien.

Det danske modebrand Han Kjøbenhavn har haft et par hårde år. Men nu ser det ud til, at den negative udvikling er vendt. Det skriver Finans.

2017 endte med et millionunderskud, men i 2018 er udviklingen vendt til et millionoverskud. Virksomheden offentliggør ikke deres omsætning, men direktøren oplyser at salget er gået frem med 53 procent i forhold til året før. 

Grunden til, at det nu går langt bedre, skal findes i et strategiskift. De nye ejere har valgt at satse på salg gennem internationale onlineportaler og stormagasiner. Til gengæld er to konceptbutikker i Paris og New York lukket ned.

- En del af vores strategiplan er at kombinere det danske marked med en international ekspansion. Vi har i salget skiftet fokus fra detail til engros, og det er en forandring som giver resultat. Det gælder ikke mindst de store onlineportaler og kæder af stormagasiner, der i høj grad trækker modesalget i industrien, siger adm. direktør Daniel Søndergaard Hummel til Finans.

I 2017 endte selskabets bruttofortjeneste på 400.000 kroner, mens det i 2018 er kommet op på 7,1 millioner kroner. Årsresultatet endte på 2 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Modekoncern lukker over 200 butikker

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD