Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Minister bliver ny direktør i Dansk Erhverv

Foto: ft.dkTorsdag den 21 juni 2018 kl. 06:00 - 1

Brian Mikkelsen dropper sin ministerpost og bliver direktør for Dansk Erhverv. Han afløser Jens Klarskov, som stopper med det samme.

Efter 24 år i politik forlader erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) nu regeringen for at blive administrerende direktør for Dansk Erhverv.

Gennem ti år har Jens Klarskov ellers siddet på den post, men han stoppede allerede onsdag efter en "gensidig aftale." Det skriver Dansk Erhverv i en pressemeddelelse.

- Jeg vil gerne anerkende og takke Jens Klarskov for den store indsats han siden 2008 har ydet Dansk Erhverv sammen med Dansk Erhvervs dygtige medarbejdere, siger Dansk Erhvervs formand, Jens Mathiesen.

- Der er tale om et meget flot stykke arbejde, der har resulteret i den stærke position Dansk Erhverv har i dag. Men tiden er inde til at lade nye kræfter træde til, der kan føre Dansk Erhverv videre i henhold til vores strategi, fortsætter han.

Kender området

Ifølge BT blev Brian Mikkelsen kontaktet af Dansk Erhverv for bare to uger siden. Den endelige beslutning blev taget over weekenden.

- Efter mange spændende og interessante år i politik, er tiden inde til at prøve kræfter med nye udfordringer, siger han i pressemeddelelsen. 

- Jeg er beæret og stolt over at være Dansk Erhvervs nye adm. direktør. Jeg kender jo Dansk Erhverv rigtig godt, ikke mindst formandskabet, forretningsudvalget og bestyrelsen og de virksomheder, de repræsenterer i Dansk Erhvervs folkevalgte organer, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Dansk Erhverv: Trist dag for dansk e-handelFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (1) har kommenteretDaglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Klaus Hansen


21-06-2018 12:02

Sjovt nok, at man med den ene hånd fyrer en direktør - og med den anden hånd roser samme person til skyerne og takker ham for sit fantastiske arbejde. Virker lidt hyklerisk. Lad os håbe at den afgående direktør har fået et gyldent håndtryk, så han har et stort smil på læben, når han går over i banken og sætter pengene ind :-)

 

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD