McDonald’s afslører nyt restaurant-koncept
Når den store burgerkæde til næste år rykker ind i ikonisk københavner-bygning, bliver det med et nyt restaurantkoncept.
I starten af 2018 åbner McDonald’s sin restaurant nummer 89 i Danmark. Den får til huse i Industriens Hus på Rådhuspladsen og vil lige fra køkkenet til indretningen byde på en række nye tiltag.
Det skriver McDonald's i en pressemeddelelse.
Selve køkkenet kommer til at være indrettet, så det er gearet til det nye restaurantkoncept Din McDonalds, som er en del af en global strategi. Det indebærer blandt andet digitale bestillingsmuligheder for gæsterne og at maden ikke bliver produceret forud.
- Den nye beliggenhed skulle blandt andet have rammerne til McDonald’s nye koncept med ombyggede køkkener og digitale bestillingsskærme, siger franchisetageren Christian Buhl Jørgensen.
Nyt transportsystem mellem etagerne
Restauranten kommer til at fordele sig på to etager. I stueetagen bliver det muligt at bestille mad to go, mens der er plads til 146 spisende gæster på 1. sal.
På grund af niveauforskellen får restauranten et helt nyt transportsystem på skinner, så køkkenet på 1. sal kan sende maden ned til udlevering i stuen. Det system er indtil nu kun brugt i Asien og en enkelt restaurant i Tyrkiet.
Derudover vil gæsterne også bemærke lanceringen af en helt ny indretning med træsorten eg som gennemgående element. Det skal underbygge burgerkædens satsning på friske ingredienser og dyrevelfærd.
Christian Buhl Jørgensen forventer at ansætte omkring 100 medarbejdere i den nye restaurant.
Flere detailnyheder | Gå til forsiden |
Afstemning
Seneste nyheder
Netbutik køber virksomhed kendt fra DR-program
Kaffebutik bliver til en lille kæde
Danske stormagasiner satser på eksklusivt genbrug
Elev fra Matas løber med førstepladsen ved Fagprøveprisen
Ruller nyt smileymærke ud i landets butikker
Se de tre stærke prismodtagere ved årets Danish Retail Award
Fastholder mål om 40-50 butikker på dansk grund
Overtager ejerskab af møbelkæde for 1 krone
Seneste afstemninger
(Primært specialhandel) Hvordan er salget gået i første kvartal af 2023?
(Primært arbejdsgiver) Er den nye overenskomst fonuftig?
Hvordan endte julesalget 2022? (Primært specialhandel)
Hvordan endte Black Friday/Black Week salgsmæssigt sammenlignet med 2021? (Primært specialhandel)
Mest læste nyheder
Seneste nyheder
Seneste blogindlæg
Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt?
”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne
Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!
Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter
Kære erhvervsminister: her er 5 grunde til at din argumentation om tilladt non-food salg i supermarkeder ikke holder en meter