Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Hvornår har du sidst sagt tak til en kunde?"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Lille online-virksomhed bliver pludselig stor

Ibobs ejer Claus Sørensen (til venstre) og salgsdirektør Henrik Eegebæk ved overtagelsen af Plus Office-kæden. Foto: Pressefoto
Mandag den 31 august 2015 kl. 11:42 af: Søren Duran Duus - 0

Ibob Group har opkøbt Plus Office-kæden, der råder over otte fysiske butikker i landet. Ambitionen er at blive en af Danmarks absolut største online-handelsvirksomheder.

Fra 1. september bliver den esbjergensiske online-virksomhed Ibob Group med én fysisk butik i den vestjyske hovedstad pludselig markant større.

Det sker, fordi Ibob Group har købt Plus Office-kæden, der råder over otte fysiske butikker i Danmark. Dermed er der skabt en af branchens største spillere, når overtagelsen træder i kraft 1. september.

I 1995 begyndte Ibob som en kældervirksomhed i Esbjerg med import og salg af computere og tilbehør. Siden har Ibob udviklet sig med handel og internet som omdrejningspunkt.

Men selv om Ibob har internettet i sit dna, ser firmaet store muligheder i at kombinere sin digitale position med fysiske butikker og opsøgende salg med kørende salgskonsulenter. I fjor etablerede iBob således sin første butik på 700 kvadratmeter i Esbjerg.

- Med overtagelsen af Plus Office får vi landsdækkende fysisk tilstedeværelse med i alt ni butikker. Butikkerne skal også være et omdrejningspunktet i vores mål om at få endnu flere store erhvervskunder. Vi vil gerne give vores mange online-kunder muligheden for at søge inspiration og rådgivning i butikkerne. Samtidig vil vi gerne give butikskunderne mulighed for at bestille online om aftenen og få leveret næste morgen, forklarer salgsdirektør, Henrik Egebæk, fra Ibob Group i en pressemeddelelse.

Fra 45 til 120 medarbejdere

Plus Office var oprindeligt en del af CC&CO, men blev solgt fra i et management buyout i 2009. Den hidtidige ejer og direktør for Plus Office, Henrik Nielsen, stopper i selskabet i forbindelse med salget af Plus Office.

- Vores ambition er på samme tid at blive en af Danmarks absolut største online-handelsvirksomheder og samtidig være blandt de største på kontorforsynings-markedet i Danmark, der ellers er domineret af nogle udenlandske aktører, siger Henrik Egebæk.

Ibob Group har udover Danmark afdelinger i Hong Kong, Kina, Polen og Tyskland. Før opkøbet havde virksomheden 45 medarbejdere, men efter opkøbet af Plus Office og andre strategiske tiltag er antallet steget til 120 medarbejdere.

Ibob ejes 100 procent af Claus Sørensen, der også er administrerende direktør for selskabet.

LÆS OGSÅ: T. Hansen-milliardær fejrer overskud med hemmeligt opkøbFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD