Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Lille butik kan vinde prisen som bedste butik i København

- Vi er bare os selv, siger Nikolaj Vang, partner i Playground Distribution. Her står han foran Packyard-butikken på Nørrebro i København
Foto: PRMandag den 30 maj 2016 kl. 06:10

Ifølge partner i Playground Distribution er herretøjsbutikken på Nørrebro en butik, der tester nye koncepter og produkter af.

Det vækker ikke overraskende stolthed hos den lille butik Packyard på Nørrebro, at butikken er nomineret til prisen 'Byens Bedste Herremode 2016' hos AOK (Alt Om København). Distributionsvirksomhed, der står bag Packyard, har mange brands i produktporteføljen, der alle har outdoor og actionsport som fællesnævner.

I Playground Distribution havde man et stykke tid gået med tanken om at skabe en koncept butik, der kunne fungere som showroom og en slags baghave for Playground Distribution på Nørrebro. De manglede et sted, hvor 'de kunne skabe deres eget lille univers i et spændende byrum'.

I efteråret 2015 blev den tanke og drøm realiseret, da dørene i Packyard åbnede op for første gang.

- Packyard skulle være stedet, hvor vi testede nye koncepter og produkter af. Ikke en traditionel herretøjsbutik, der kun satser på det sikre og kendte udvalg, fortæller Nikolaj Vang, partner i Playground Distribution.

- Packyard er her, hvor vi møder vores kunder face-to-face. Vi får en snak med dem, lytter til dem, og afholder nogle fede events og projekter sammen med og for dem, siger Nikolaj Vang, der ingen erfaring havde med at drive tøjbutik, da dørene blev slået op til Packyard-butikken for et halvt år siden.

LÆS OGSÅ: Her er vinderen af E-handelsprisen 2016

Satser på to ting

Til spørgsmålet om, hvad der mon er succesen bag Packyard og grunden til AOK-nomineringen, svarer Nikolaj Vang:

- Vi er bare os selv. Vi er ikke dikteret af nogen eller styret af generelle tendenser i modebranchen. Vi satser på limited editions og specielle styles fra nøje udvalgte brands som Zanerobe, Poler Stuff, Wesc, Garment Project, Douchebags m.m., der alle har rødder i sfæren mellem outdoor og klassisk skandinavisk herremode.

- Det er brands, som vi kender, selv bruger og kan stå inde for, og det har givet pote. Jeg tror, at kunderne ser Packyard som en spændende butik, hvor de kan finde inspiration til deres garderobe og hive nogle nye og unikke produkter med hjem fra, lyder det fra Nikolaj Vang.

Packyard er nomineret til AOK's pris 'Byens Bedste Herremode 2016' som den eneste i kategorien uden for København K.

SE BILLEDER: Vinderne af detailpriserne 2016Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD