Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Lauritz.com's topchef går af

Mandag den 27 marts 2017 kl. 09:44 af: Lise Møller Schilder - 0

Den administrerende direktør i auktionshuset Lauritz.com forlader sin stilling. Der er endnu ikke fundet en afløser.

Mette Rode Sundstrøm har valgt at forlade stillingen som administrerende direktør i auktionshuset Lauritz.com. Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Hun har meddelt bestyrelsen, at hun fratræder sin stilling. Derfor er bestyrelsen gået i gang med at søge efter en ny administrerende direktør. Indtil det er gjort, fortsætter Mette Rode Sundstrøm på posten. Herefter vil hun træde ind i bestyrelsen i Lauritz.com Group A/S.

- Mette har arbejdet for Lauritz.com i 16 år, hvoraf 12 år har været som administrerende direktør. Hun har gjort et fantastisk stykke arbejde i at lede virksomheden og har opbygget Lauritz.com's koncept, identitet og netværk af auktionshuse, siger bestyrelsesformand Bengt Sundstrøm i fondsbørsmeddelelsen.

- Jeg respekterer fuldt ud hendes ambition om at give den daglige ledelse til en ny administrerende direktør, der vil frigøre tid for Mette til at udvikle en ny rolle i Lauritz.com, så hun kan udnytte sine strategiske evner og iværksætterevner. Vi forventer at have en ny administrerende direktør på plads i løbet af 2017, fortsætter han.

Brug for nye kræfter

Lauritz.com blev registreret på den svenske børs First North sidste sommer. Siden da er aktien faldet med 50 procent. Generelt har virksomheden haft en meget turbulent periode og har måttet justere sine forventninger til den fremtidige indtjening. Mette Rode Sundstrøm vil derfor gerne overlade posten til en direktør, der er mere procesorienteret, siger hun i fondsbørsmeddelelsen.

- Jeg er taknemmelig for at have deltaget i Lauritz.com's fantastiske rejse i de sidste 16 år. Lauritz.com har igangsat et paradigmeskifte i den internationale auktionindustri, når vi i 1999, som det første auktionshus i verden, blev konverteret fra fysisk til online auktioner, forklarer Mette Rode Sundstrøm og fortsætter:

- Jeg tror, ​​at vi nu har brug for en mere procesorienteret CEO-profil til at udføre den operationelle udrulning af Lauritz.com internationalt ved at skalere vores systemer og optimere vores processer og indtjening. Dette vil også tillade mig at give mit bedste til Lauritz.com i en ny mere strategisk rolle i bestyrelsen.

LÆS OGSÅ: Børsnedtur rammer regnskab - Lauritz skufferFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD