Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Købmandskæde med store fremtidsplaner har millionunderskud

Foto: Landmad.dkMandag den 26 juni 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Et tab i millionklassen og to lukninger får ikke købmandskæde til at slække på målsætningen om 50 butikker inden udgangen af 2020.

Franchisekæden Landmad - som specialiserer sig i at sælge varer fra lokale producenter - skruer ikke ned for ambitionerne, selvom bundlinjen er rød og to butikker netop har droppet konceptet.

Underskuddet for selskabet Landmad.dk A/S lyder på 3,6 millioner kroner, mens egenkapitalen er på minus 900.000 kroner. Pengehjælp fra investorer og lån fra Vækstfonden skulle dog være med til at sikre driften. Det fremgår det årsrapporten for 2016. 

- Udviklingen og opbygningen af Landmad.dk har været mere tids- og kapitalkrævende end oprindelig forudsat, lyder forklaringen i årsrapportens ledelsesberetning.

Her fremgår det også, at Landmad stadig går efter at have 50 butikker i hele landet ved udgangen af 2020. Lige nu står ni butikker opført på hjemmesiden, men til juli forlader de to butikker i Roskilde og Holbæk kæden for at starte op under det nye navn Café Korn, meddeler butiksindehaverne til SN.dk.

Landmad åbnede sin første butik i 2013. Konceptet kombinerer fødevarebutikker i gammel stil med indbyggede cafeer og webshops. Forrige årsregnskab gjaldt fra august 2014 til 31. december 2015 og viste et underskud på godt 796.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Landmad.dk jubler over iværksætterprisFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD