Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Hvornår har du sidst sagt tak til en kunde?"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Kasi-Jesper forklarer sig før kontroversiel retssag

Foto: PRMandag den 4 september 2017 kl. 10:21 - Kilde: Business - 0

På næste mandag tager Jesper "Kasi" Nielsen endnu en runde i det danske retssystem. Han er ikke optimistisk.

Om ikke så længe skal Jesper "Kasi" Nielsen i Landsretten og finde ud af, om han bliver erklæret personlig konkurs. Hvis det sker, vil han nok blive nødt til at forlade landet. Det fortæller Jesper Nielsen til Business.

- Jeg bliver desværre nødt til at forlade Danmark, hvis jeg taber den her. Så er jeg personligt konkurs, og så giver det ikke mening at være her længere, siger Jesper Nielsen til Business.

Sagen kan have principiel karakter. Den drejer sig om to sponsorater af henholdsvis Brøndby IF og håndboldklubben AG København.

- Skat mener, at pengene blev skudt ind i de to sportsklubber, uden at det gav forretningsmæssigt mening. Kasi-Jesper siger, at det havde stor betydning for hans virksomhed i Kasi Aps, og at han derfor havde ret til at trække 272 mio. kr. fra i skat, skriver Business.

Dømt i Landsskatteretten

Jesper Nielsen blev i januar 2016 dømt i Landsskatteretten, som gav Skat medhold. Jesper NIelsen har anket dommen til Landsretten, og den sag begynder på næste mandag.

- Det juridiske er til vores fordel, men der er ikke meget jura i det her, fordi der er gået så meget politik i det, siger Jesper Nielsen til Business. 

Han er derfor ikke optimistisk i forhold til sagens udfald. Det skyldes blandt andet, at flere medarbejdere i Skat skulle holde med FCK, hvilket har påvirket deres dømmekraft, mener Jesper Nielsen.

Han fik i 2013 en personlig undskyldning fra Skat, fordi han fik sendt en række grove mails fra den offentlige instans, hvor Skat truede med at gå efter hans mor og søster, hvis han ikke indbetalte 44 millioner kroner i skat.

Jesper Nielsen er medstifter af smykkevirksomheden Pandora. Han stiftede senere et nyt smykkefirma kaldet Endless Jewlery. Men det firma er siden gået konkurs. I dag arbejder han med en ny virksomhed, Amazing Jewelry. 

LÆS OGSÅ: Holch Povlsen redder klemt smykkevirksomhed

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD