Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Kaffekæde jagter kundeflow i bank

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 1 maj 2019 kl. 09:09 af: Kristian Holgersen

To forskellige koncepter bliver blandet sammen, når en af landets store kaffekæder flytter ind hos Arbejdernes Landsbank.

I Aarhus kommer kaffekæden Espresso House til at dele lokaler med Arbejdernes Landsbank. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Sammenflytningen sker for at øge kundeflowet og bliver fremhævet som en ny tendens i detailhandlen. Men Arbejdernes Landsbank har allerede gode erfaringer at trække på.

- Vi vil gerne skabe en anderledes bank og har udviklet kundeuniverset AL², hvor vi tænker bank på en ny, åben og uformel måde ved at blande bank og cafémiljø, siger Henrik Schneller, facility-chef i Arbejdernes Landsbank.

- I sommer åbnede vi den første AL² sammen med konditorkæden Emmerys ved Nørreport i København, og det har været en stor succes, som vi gerne vil gentage i Aarhus, fortsætter han.

Modtræk til nethandel

Ifølge retailchef i EDC Erhverv Poul Erik Bech - Frank Heskjær - er blandingen af koncepter et muligt modsvar til det stigende press fra nettet.

- Samarbejdet mellem Arbejdernes Landsbank og Espresso House samt Emmerys er udtryk for en ny tendens i detailhandlen, som i stigende grad blander forskellige koncepter – ikke mindst som modtræk til øget nethandel, siger han og fortsætter:

- Ved at samle flere tilbud på ét sted skaber man en bedre kundeoplevelse og et større kundeflow, og samtidig gør man det nemmere for kunden at få ordnet flere ting på en gang eller at kombinere hyggelige cafébesøg med mere praktiske gøremål.

EDC Erhverv står for udlejningen af lokalerne i Aarhus.

Lange åbningstider

I AL²-afdelingerne har Arbejdernes Landsbank weekendåbent med lange åbningstider - ligesom kaffebaren, som ikke kun er tiltænkt bankkunder.

- Vi har i forvejen fem coffee shops i Aarhus, men synes, at det er en supergod mulighed for at prøve noget nyt, endda på en meget attraktiv beliggenhed med mange forbipasserende, siger store manager Louise Grosse fra Espresso House.

Kaffebaren åbner lørdag 11. maj.

LÆS OGSÅ: Tidligere Matas-boss forlader kaffekæde

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD