Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ikea overvejer at åbne selvstændige restauranter

Foto: morguefile.com



Thursday den 20 April 2017 kl. 06:00 - Kilde: Fast Company

 En portion köttbullar, tak! Maden i Ikea er meget populær blandt kunderne, så nu ser den svenske gigant på at åbne restauranter.

Siden 1959 har Ikea tilbudt sine kunder et måltid mad, så de ikke blev sultne under indkøbet af møbler og køkkenudstyr.

Nu overvejer den svenske gigant at satse endnu mere på den kulinariske side af forretningen og åbne selvstændige restauranter. Det skriver Fast Company.

På verdensplan sælger Ikea Food allerede nu 650 millioner måltider om året og kan fremvise en omsætning på 12,5 mia. kroner for 2016. Samtidig besøger 30 procent af cafeteria-kunderne varehuset udelukkende for madens skyld - heriblandt retter som de efterhånden berømte svenske kødboller. 

- Vi behøver ikke så mange kvadratmeter for at åbne en café eller en restaurant, og alene det gør tanken meget interessant, siger direktøren for Ikea Foods, Michael La Cour, til Fast Company og fortsætter:

- Jeg er overbevist om, at der er potentiale. Om et par år håber jeg, at vores kunder vil sige: “Ikea er et godt sted at spise - og forresten sælger de også møbler.

LÆS OGSÅ: Ikea lancerer ny satsning på Strøget

Læs hele artiklen på Fast Company


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD