Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Her er vinderen af Magasin Prisen 2014





Friday den 10 October 2014 kl. 10:00 af: Dennis Clausager

Vinderen af DANSK Design Talent – Magasin Prisen 2014 og en præmie på 500.000 kroner blev i går kåret på Statens Museum for Kunst.

210 særligt indbudte gæster, heriblandt kendisser, meningsdannere samt toppen af modebranchen, havde i går aftes iklædt sig i deres fineste puds til afsløringen af, hvem der vandt DANSK Design Talent - Magasin Prisen 2014.

Fire talenter med hver deres mentor

Prisen, der blev uddelt for anden gang, blev vundet af Mark Kenly Domino Tan, der havde kreeret en smuk minikollektion til sine artister fra bandet Darkness Falls, Josephine Philip og Ina Lindgreen, som ifølge en pressemeddelelse, bar tydeligt præg af designerens og artisternes gode kemi og en forenet æstetik.

De fire designtalenter, Freya Dalsjø, Kjetil Aas, Mark Kenly Domino Tan og Trine Lindegaard har arbejdet hårdt de seneste måneder, hvor de hver især har skabt en minikollektion til hver deres artist med råd og vejledning fra hver deres mentor.

Designtalenternes fire kollektioner blev fremvist i form af modeshow, hvor hver af deres artister optrådte i deres kollektion.

DANSK Design Talent – Magasin Prisen er en designkonkurrence skabt af DANSK Magazine og Magasin Fonden, som skal sætte fokus på at promovere morgendagens store designere.  De fire udvalgte designtalenter har hver en mentor i form af en veletableret designer, samt en dansk sangartist, der fungerer som designtalenternes inspirationskilde og ambassadør.

Udover æren og præmier på 500.000 kroner får vinderen også et modeshow under Københavns modeuge til januar i Magasin på Kongens Nytorv i København.

LÆS OGSÅ: Magasin hylder designtalenter



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD